Katingalina: Naon Harry Saw di Meghan Rencang Sateuacanna Henteu Kénging sareng Kaki 10

Harry et Meghan patepung liwat babaturan silih anu ngatur pendak sareng aranjeunna di Soho, London, di 2016. Aranjeunna gaduh roman kilat sareng Harry ngusulkeun yén aranjeunna nyiapkeun tuangeun di apartemen anu dibagikeun di Kensington Istana saatos 16 bulan pacaran. Aranjeunna nikah dina upacara anu televisi pisan di St George's Chapel di Windsor Castle Mei Méi. Sanaos karajaan ngora ngagaduhan hubungan anu serius sateuacan patepang istrina, anjeunna dikenalkeun janten bujang, sering ngahadiran pesta sareng ngaraosan bari lanceukna lanceukna langkung hormat William ieu ngamimitian kulawarga.

Sateuacan patepungan Meghan, aya seueur gosip ngeunaan Harry: anjeunna mimiti ngarasa sepi sareng badé netep tapi kakara gagal pendak awéwé alus.

In 2019 Dokumentari Amazon "Harry & Meghan: Nalika dua janten tilu", ahli karajaan Ashley Pearson ngajelaskeun naon éta Meghan sareng anu ngawenangkeun Harry sadar yén anjeunna nyaéta anu salah.

Nyonya Ibu Pearson, "Pangeran Harry parantos tanggal tali anu saé anu indah. Socialites Inggris.

"Éta condong blond sareng willow, ti asal-usul anu ageung, ti kulawarga anu beunghar, nepi ka sakola anu saé."

Pangeran Harry na Meghan Markle (Gambar: Getty)

Meghan di Afrika Kidul

Meghan di Afrika Kidul (Gambar: Getty)

Harry kedah hubungan hiji kalayan Chelsy Davy antara Anjeunna ogé tanggal Cressida Bonas salami dua taun, tapi hubunganna henteu dugi ka scrutiny umum.

Salaku Ibu Pearson nunjukkeun, "Anu dibawakeun Meghan kana persamaan ieu seueur pagawéan anu tilas kabogoh Harry sanés tiasa nyabak tét.

"Meghan damel damel pikeun PBB, anjeunna nuluykeun misi sareng ngumbara ngabantosan awéwé sareng barudak di nagara berkembang. Meghan mangrupikeun kamanusaan global lami sateuacan anjeunna papanggih sareng Pangeran Harry. "

MACA DEUI: "Konsép akut" Pangeran William dina tugas karajaan diungkabkeun

Meghan sareng Harry dina perjalanan ka Afrika Kidul

Meghan sareng Harry dina perjalanan ka Afrika Kidul (Gambar: Getty)

Meghan mimiti sukarelawan di dapur dapur dina yuswa 15. Anjeunna dipilih janten bagian ti PBB. Bek Awéwé dina 2015 sareng dina pidato di PBB taun éta, dina kasempetan Hari Wanoja Internasional anjeunna nyarios: "Kuring bangga janten hiji awéwé sareng féminis. "

Anjeunna juara

Anjeunna ogé nyiptakeun blog dirina nyalira TheTig.com dimana anjeunna ngabahas masalah sosial, perjalanan, fashion, kadaharan sareng kaéndahan ngalangkungan dirina. barang-barang

Meghan ogé ngagaduhan karir anu parantos janten aktris saatos damel dina séri Amérika Suits, sareng nyaéta awéwé anu cerai anu parantos naas di Los Angeles

Ulah sono
Hanjakal Royal: Pangéran anu teu resmi nyandak résiko ageung dina kahirupan umum [19659034] Impian Ngahudangkeun Kate Middleton pikeun amal dibagi [Wangsit]
Amarah dirajaan: Naha Raja Ibu nyauran Putri Diana "Gadis Ngadéli" [Video]

Aranjeunna ngadatangan seueur komunitas sareng nyandak inisiatif amal

Aranjeunna ngadatangan seueur komunitas sareng inisiatif amal (Gambar: Getty)

Meghan geus sababaraha kamanusaan pikeun sababaraha taun

Meghan kamanusaan ti saprak éta (Gambar: Getty)

Ibu Pearson nuluykeun, "Kuring nyangka Harry bakal maénkeun peranna salaku anggota kulawarga karajaan, kasempetan pikeun nyumponan batur anu sapertos gairah sareng komitmen. ngeunaan ngarobih wo éta Harry. "

Anjeunna ogé nyatakeun yén wawancara pertunangan na aranjeunna ngungkabkeun, sabab aranjeunna nyarioskeun pertemuan kahiji sareng kumaha aranjeunna "langsung nyambung".

Ahli karajaan ngécéskeun: "Atra yén aya atraksi bulak balik, tapi jauh langkung tebih fisik. Meghan sareng Harry katarik ku naon anu dipercaya ku jalma sareng di dunya. "

Meghan sareng Harry nembé milu dina Acara WellChild

Meghan sareng Harry nembé milu dina Acara WellChild (Gambar: Getty)

{% = o.title%}

Meghan sareng Harry duanana bos sareng Yayasan Royal, grup amal Harry sareng Williams dibéré ngaran dina 2009, tapi aranjeunna mutuskeun pikeun ngamimitian perusahaan sorangan dina usum panas.

Yayasanna, anu bakal disebut Sussex Royal, bakal ditetepkeun sacara resmi taun hareup. Kapentingan tina Adipati sareng Duchess Sussex: bantosan internasional sareng hak awéwé

Pasangan karajaan kakara nembé balik ti wisata di Afrika Kidul dimana aranjeunna gosipna ngadasar dasar dasar pikeun karya amal internasional kapayunna.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express