Astronot ISS maén baseball di rohangan pikeun ngagungkeun Series Dunya - BGR

Astronot anu iinditan ka Stasion Spasi Internasional seueur pancén. Aranjeunna nyéépkeun dinten-waktos ngalaksanakeun sababaraha percobaan, koordinasi usaha paniliti sareng ilmuwan anu balik deui ka Bumi, sareng ngajaga stasiun rohangan éta nyalira. Éta mangrupikeun padamelan anu saé, tapi dina waktos bébasna, aranjeunna resep kana resep hal anu sami anu kami lakukeun di dieu, kalebet pastime Amérika.

Dina cross saeutik antara NASA, Baseball Liga Utama sareng Fox Olahraga, angkasawan dina kapal ISS nyandak jadwal sibuk maranéhanana pikeun maénkeun sakedik baseball. Tangtosna, henteuna gravitasi sareng dibéré wates sempit tina stasiun rohangan, patandingan kedah rada dirobih, tapi tetep tiasa dikenal.

Video pondok ieu digunakeun salaku promo salami World Series. Kuring kudu ngahampura promo Joe Buck salami klipna, tapi tetep katingali saé hirup nalika anjeun ngiringan orbit Bumi.

Baseball anu dialungkeun dina klipna mangrupikeun hasil nyata, tapi "bat". Inovasi palinter dina bagian astronot Andrew Morgan, anu sigana nganggo senter gedé kanggo pencét bal. Anjeunna tiasa nyambungkeun ayunna sareng mulih bal ka kendi Jessica Meir, sedengkeun sobat astronot dirina anu Christina Koch ngalaksanakeun juru.

Salajengna, Meir tweeted poto nyalira pikeun ngahargaan World Series, nunjukkeun baseball ngambang di hareupeun jandéla stasiun angkasa.

Patalina jeung tuduhan tina tim éta, moal heran yén tim NASA milarian Houston Astros. Houston parantos lami janten tempat penting pikeun NASA sareng ayeuna imah Johnson Spasi Center sareng sababaraha fasilitas NASA. Awak pasti bakal komitmen ka tim wengi ayeuna salaku usaha Astros pikeun nutup Dunya Series dina pertandingan kagenep.

Sumber Gambar: Jessica Meir, NASA

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR