Bayern Munich mutuskeun ngalawan Wenger salaku bos

Bayern Munich parantos ngabahas poténsi mantan ménéjer Arsenal Wéb Arsene Wenger di klub Jerman, tapi parantos mutuskeun pikeun ngiringan pilihan sanés.

Wenger parantos berkomunikasi Rebo sareng Direktur Jenderal Bayl Karl-Heinz Rummenigge pikeun ngabahas kaayaan éta.

Klub negeskeun diskusi di toko Jérman Bild nyatakeun: "Arsene Wenger nyebat Karl-Heinz Rummenigge dinten Rebo soré teras ngungkabkeun minat dasar na pikeun dilaksanakeun di Bayern. Karya FC Bayern penting pisan pikeun hasil karya Arsene Wenger di Arsenal, tapi teu mungkin janten pelatih Kepala FC Bayern. "

Sumber nyarios ka ESPN FC yén blokirna nyaéta yén Wenger henteu nampi kontrak jangka pondok sateuacan ahir usum, anu mana nyaéta Bayern.

Bayern ngaleupaskeun Niko Kovac dina Minggu saatos sababaraha hasil anu goréng sareng campuran hipu lapangan stagasi sareng konflik. Kovac ngagentos Bayern dina 2018 saatos digentos dina sirah Eintracht Frankfurt.

Hansi Flick, tilas asistén ka Joachim Low dina tim nasional Jerman, parantos diangkat juru kunci interim. Anjeunna mingpin tim ka kameunangan 2-0 dina Olympiakos dina panggung kelompok Liga Juara dina Rebo

. Pelatih Saint Saint-Germain Thomas Tuchel sareng bos Ajax Erik sapuluh Hag sareng Ralf Rangnick, tilas diréktur RB Leipzig. Katiluna nyarios yén henteu bakal nyandak jabatan Bayern.

Numutkeun sumber, Xabi Alonso mangrupikeun pilihan anu sanés. Anjeunna ngajalankeun Real Sociedad B. Tilas internasional maén Spanyol di Bayern salami tilu musim saatos di Liverpool. sareng Real Madrid.

Ditanya dinten Salasa ngeunaan calon sanésna, Hasan Salihamidzic, diréktur olahraga Bayern, nyarios: "Kuring moal ngobrol ngeunaan nami".

Wenger ngawartoskeun BeIN Olahraga dinten Rebo "Kuring henteu kantos nolak ngobrol sareng Bayern Munich kusabab kuring terang jalma anu ngajalankeun klub ti saprak 30 taun ka tukang sareng kuring badé ka Bayern, pisan lami pisan. Éta sadayana kuring tiasa nyarios. "

Wenger, yuswa 70, parantos nganggur saprak tungtung pamaréntahan 22 na di Arsenal di 2018.

Tilas palatih Juventus Massimiliano Allegri ogé aya hubungan, tapi na ESPN FC ngalaporkeun yén anjeunna bakal nyandak sabbatical bulan kamari. manajemén usum kieu.

Julien Laurens sareng S tina ESPN FC tephan Uersfeld nyumbang ka carita ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/bayern-munich/story/3983991/bayern-munich-decide-against-arsene-wenger-as-boss