Google Stadia ayeuna sayogi di Play Store, tapi anjeun henteu acan ngalirkeun kaulinan.

Google meryogikeun anjeun maén kaulinan kualitas konsol dina ampir alat anu anjeun. Ieu mangrupikeun ideu Google Stadia, layanan anu nyayogikeun perangkat kaulinan dina alat anjeun, kusabab pangladén Google nanganan sadayana pangobatan anu diperyogikeun. Anjeun masih kedah mésér kaulinan sacara kapisah, tapi meureun éta jasa awan méwah anu munggaran.

Stadia henteu siap pikeun mindahkeun kaulinan ieu ka alat Android anjeun acan, tapi upami anjeun badé ngamimitian sirah, aplikasi Stadia sayogi diunduh ti Play Store .

Aplikasi ieu bakal dijantenkeun hartos anjeun pikeun berinteraksi sareng palayanan, euweuh masalah naon alat anu anjeun anggo. Aplikasi ieu bakal ngamungkinkeun anjeun mésér kaulinan, ngatur akun Stadia sareng pengendali anjeun, sareng ngamimitian sesi kaulinan.

Anjeun moal tiasa maén kaulinan naon waé dina Stadia sateuacan Nopémber 19, nalika jasa bakal diluncurkeun, tapi aplikasi Android henteu sapinuhna cocog. teu aya gunana ayeuna. Éta bakal ngijinkeun anjeun nyetél akun Stadia anjeun, salami anjeun gaduh kode ulem ti Pendiri Stadia atanapi Kit edisi munggaran, atanapi Buddy Pass ti réréncangan.

Gambar Sumber: ] Google

Daptar Play Store ngungkabkeun fitur-fitur sejenna aplikasi, kaasup tab Imah anu ningalikeun kaulinan anjeun nganggo tombol game di luhur, sareng tab Jelajah anu mintonkeun pesen komunitas. . Integrasi tina YouTube, Reddit, Twitter, Facebook sareng Discord ogé aya dina aplikasi ieu.

Naon anu pikaresepeun ngeunaan aplikasina nya éta diwangun dina Flutter, nganggo SDK Google anyar anu ngamungkinkeun pamekar nyiptakeun aplikasi pikeun sababaraha platform dina waktos anu sasar, anu hartosna yén aplikasi iPhone sigana sigana sapertos versi Android. Tapi, aplikasi éta teu tiasa dipasang dina Chromebook dina waktos ayeuna, kusabab Google nyegah éta.

Sakali Stadia diluncurkeun, anjeun bakal tiasa ngulinkeun kaulinan dina telepon Pixel, tapi anjeun kedah gaduh kode aksés. Aplikasi Android Stadia, kumaha oge, sayogi Play Store sedengkeun versi iPhone bakal sayogi pikeun diunduh dina Toko App saatos Apple nyetél.

sumber gambar: Google

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://bgr.com/2019/11/07/google-stadia-android-app-ready-for-download-ahead-of-service-launch/