A 1 Gb / s serat nawiskeun dina 22 euro per bulan pikeun kahirupan? Ieu nyampak di RED - Tech - Numerama

RED ku SFR nawarkeun promosi anu langkung saé dina nawiskeun Internét tetep serat. Lalanggan langganan pikeun 22 euro ningali naékna laju downloadna ka 1 Gb / s tanpa biaya tambahan pikeun konsumén anyar.

Dugi ka Nopémber 12, RED ku SFR ningkatkeun tawaran serat na ku ngahijikeun pilihan Gratis Rate gratis biasana ditawarkeun dina 5 euro. Kalayan pilihan ieu, laju sambungan Internét anjeun tiasa ngahontal 1 Gb / s pikeun diunduh, sareng 400 Mb / s dina munggahtunduk kana syarat pikeun garis anjeun pikeun jenis debit ieu.

Serat 1 Gb / s dina euro 22 hungkul

Ku ngahijikeun pilihan Debit Plus gratis sareng tawaran serat na, RED ku SFR ayeuna nuju masihan rasio harga-harga pangpayunna. Henteu ngan kusabab tawaran na aya harga 22 euro, tapi ogé kusabab laju ieu teu sarat sarat. Anu hartosna éta harga langganan moal dua kali saatos dua belas bulan kahiji sapertos anu sering kajantenan sareng panyadia ladénan Internét anu sanés. Kaca khusus ngamungkinkeun anjeun ngitung tabungan anu tiasa anjeun lakukeun kotak anjeun ADSL atanapi Serat ku mayar langganan anjeun langkung mirah.

Ngalanggan serat Diol ku SFR at 22 euro ngawengku sadayana, euweuh biaya atanapi pilihan disumputkeun. Hartina:

  • sambungan internét nepi ka 1 Gb / s pikeun diunduh, 400 Mb / s di munggah
  • Telepon anu henteu terbatas ka daratan nepi ka tujuan 100
  • Telepon taya kanggo mobiles di Perancis
  • sewaan kotak

Sanaos tawaran éta parantos lengkep, sagala rupa pilihan ngamungkinkeun anjeun nyaluyukeun langganan anjeun pikeun nyayogikeun harepan sadayana. Salaku conto, mungkin pikeun ngalanggan:

  • kebat saluran TV 35 (TNT) ka 2 euro pér bulan (disertakeun kotak-luhur)
  • sajambak saluran 100 (TNT + saluran internasional) ti TV ka euro 4 per bulan (kalebet decoder)
  • karangan RMC Sport langsung dina kotak jam 19 euro pér bulan (kalayan komitmen sataun)

Kumaha carana ngarobah ISP?

Upami tawaran ditepungan anjeun, terang yén ayeuna gampang pikeun ngarobih panyadia ladénan Internét. Kaluar surat pembatalan ku surat kadaptar kalayan pangakuan resi, ayeuna mangrupikeun ISP énggal anu ngurus sagala léngkah. Hiji-hijina kaayaan pikeun ngamangpaatkeun ieu nyaéta nyungkeun portability tina nomer landline ku cara nyayogikeun RIO ID nalika ngalanggan RED ku SFR. Éta tiasa didapet ku panggihan 3179 ti garis prihatin. Ieu mangrupikeun idéntifikasi anu ngamungkinkeun nyimpen nomer telepon anu sami salami robahan ISP.

Tungtungna, éta kudu dicatet yén RED ku SFR nawarkeun para nasabah anyar ngabalikeun duit 100 euro bayaran pembatalan ti operator lami. Pikeun ngamangpaatkeun ieu, para nasabah énggal kedah ngirimkeun salinan invoice pager tina tawaran kolotna ka RED ku SFR. Pembayaran balik dilakukeun dina invoice hareup, dina minggu 5 saatos nampi pamundut ngabalikeun duit.

Bagikeun on jaringan sosial

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.numerama.com/tech/567316-une-offre-fibre-1-gb-s-a-22-euros-par-mois-a-vie-cela-existe-chez-red.html#utm_medium=distibuted&utm_source=rss&utm_campaign=567316