Lily Allen: confidences kas nya ngeunaan kahirupan sex dirina

Kecap atah henteu kantos nyarioskeun penyanyi na Lily Allen ... teu aya anu hilap hit na "Fuck You". Janten nalika urang terang yén brunette ieu nyiapkeun buku autobiografis, urang ngan ukur tiasa ngarep-ngarep seueur frankness ti dirina. di Kuring, persis, anu bakal dipedalkeun ku édisi Hugo Dok ti Nopémber 14, anjeunna henteu mince kecap ngeunaan kahirupan sex na.

Urang diajar étaanjeunna leungit parawan pikeun 14 taun sareng lalaki 20 taun... sareng yén anjeunna henteu nganggur nalika éta, ngalahirkeun penaklukan anu "teu ngagaduhan ngabantosan pikeun kuring ngabahas naon anu jinis éta. Aranjeunna henteu paduli ka kuring, "saur anjeunna. Langkung seueur tah éta Lily Allen parantos "teu pernah ngalaman orgasme nalika (anjeunna) nyerat" Henteu Sanggup "(bujang ti 2009 ngeunaan lalaki anu jahat), henteu salah, taya ogé saha waé . Abdi henteu masturb nalika kuring ngora, rumaja, atanapi nalika kuring parantos umur dua puluh.

Frustasi dina titik pangluhurna, panyanyi Inggris terang kana puncak debauchery di 2014, nalika anjeunna nikah sareng ramana dua putrina, Sam Cooper. "Kuring mimiti ngajelajah séks, sareng henteu ku salaki kuring. Kuring ngayakinkeun ka kuring sorangan yén kuring henteu ngabobodo anjeunna kusabab aranjeunna awéwé sareng yén éta henteu ngitung ", anjeunna nyarios dina otobiografi dirina. Narkoba, nembak sapeuting, klub striptease ... Lily Allen teu ngalarang nanaon, bahkan sanés petualangan Zoe Kravitz atanapi jasa tina "palacuran, dipendakan dina Google" sareng anuana Toys tilu ka opat kali sabulan di kamar hotél!

Untungna, éta nalika pésta Lebaran Kate Hudson, salawasna dina 2014, yén anjeunna janten sadar yén debauchery henteu tiasa diteruskeun. Chris Martin, pamimpin Coldplay, teras ngayakinkeun ka anjeunna pikeun ngabantosan pitulung saatos ngalungkeun Orlando Bloom nalika nyobian, mabok, nyium anjeunna! "Kuring kecanduan alkohol, ubar sareng jinis. Kuring obsesi sareng pamanggih meunang konfirmasi yén kuring éta hiji hal anu matak lucu anu henteu aya maksudna pikeun saha waé, "saur Lily Allen. Kurangna ieu anjeunna nyobian ngeusian, anjeunna ngahutang kana budak leutik dimana kolotna (dipisahkeun dina umur 4 taun na) teu paduli anjeunna ...

Untungna di 34 taun, sababaraha rehab sareng psikoanalisis engké, Lily Allen katingalina ayeuna diudar sareng hirup carita cinta anu indah na muncul David Harbour, aktor tina séri Stranger Things ... anjeunna cium markisa sareng tanpa pangwatesan jalan-jalan di New York saprak Séptémber.

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/lily-allen-ses-confidences-cash-sur-sa-vie-sexuelle-1046573