Awak Charles Levin (Seinfeld) kapanggih sabagian dihakan ku vultures

Charles Levin ngiles dina Juni 28, ngageter ieu dirumuskeun ku putrana Jesse. Baheula dina beurang, aktor nyebat babaturan kanggo dibantosan saatos di Cave Junction, Oregon, AS. Layon na tungtungna kapendak dina Juli 13, sareng numutkeun laporan pulisi anu diala ku Surat sapopoé, Pelawak taun 70 bakal maot saatos murag di tebing.

Layon éta dipanggihan dina kaayaan anu kalangkung maju, sakitar tilu puluh méter ka handap jurang. Mobil Charles Levin kapendak langkung luhur, kalayan mayit anakna Boo Boo Bear, diidentifikasi ku kerah ungu na.

Awakna aktor éta pinanggih taranjang, diantara dua tangkal, sawaréh ditakan ku vultures, tanpa organ internal, kalayan ngambah tina manuk anu matak sareng dina sakuriling awak. Anjeunna tiasa dicirikeun liwat huntu na numutkeun kana coroner, anu ngabalukarkeun maot teu kahaja.

Charles Levin mangrupikeun aktor Amérika anu kasohor salaku namina salaku Elliot Novak dina sitkom na Alicedina awal taun 1980. Anjeunna maén dina pilem Annie Aula tina Woody Allen dina 1977, tapi ogé dina séri Seinfeld et NYPD Blue.

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/le-corps-de-charles-levin-seinfeld-a-ete-retrouve-partiellement-devore-par-les-v-1046612