Brexit henteu kedah ngajantenkeun Skotlandia tina kasempetan - Perdana Menteri Nicola Sturgeon - VIDEO



Perdana Menteri Skotlandia Nicola Sturgeon nyarios yén sora pikeun SNP bakal janten sora pikeun nempatkeun masa depan Skotlandia "sing kuat dina tangan terakhir".

Salila kampanye pemilihan partai na, Sturgeon nyarios sora Désémber 12 bakal "paling penting tina kahirupan urang."

Sareng saur anjeunna hasilna bakal nangtoskeun masa depan nagara pikeun "generasi anu bakal datang".

Sturgeon hoyong ngayakeun referendum kadua dina kamerdékaan Skotlandia taun hareup.

Masih dinten ayeuna, Sturgeon nyarios dina konperénsi Usaha dina Parlemén. Tujuanna nyaéta pikeun mempermudah patepungan antara usaha Skotlandia sareng politikus.

#NicolaSturgeon
#Brexit
Skotlandia #

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=TLKkI68NRKM