Dituduh pelanggaran, Roger Nkodo Dang ngabebaskeunana sareng nungtut hapunten tina pers

Nyanghareupan pers Jumaah ieu 8 Nopémber 2019, Roger Nkodo Dang berminat pikeun nunjukkeun ka lalaki sareng awéwé média dina mékanisme operasi Parlemén Pan-Afrika sareng henteu gagal nolak kanyaho ngeunaan fakta-fakta anu salah pikeun anu kauangan. dituduh.

Dangu Sadér Nkodo (c) Sadaya hak ditangtayungan

Éta di mikropon pos nasional Bumi CRTV que Dang Dangdut Nékoder, ketua parlemen pan-Afrika, nyarioskeun ngeunaan fungsi lembaga institusional anjeunna korsi pikeun ngaleungitkeun kekaburan dina masalah pelanggaran finansial dimana anjeunna tiasa kalibet.

Lebledperle.com nawiskeun kutip tina pitunjuk anu kaatur Roger Nkodo Dang anu dipilih ku kolega urang ti pos nasional Crtv.

Sadayana anu parantos ngangkat masalah éta terang pisan yén présidén parlemén pan-Afrika henteu tiasa mindahkeun duit tina parlemén pan-Afrika. Éta mangrupakeun kudéta pulitik anu urang angkat. Hanjakalna, jalma anu katingalna sapertos nutupan éta henteu ngabantosan aranjeunna. Kusabab budi teras-terasan mingpin parlemén sareng nyandak artos anu dipikahoyong. Nyanghareupan kaayaan ieu, panutan abdi ayeuna pikeun ngawartosan pendapat nasional sareng internasional yén manajemén Parlemén Pan-Afrika dipimpin ku naskah sareng téks-téks ieu netelakeun peran Sekretaris Jenderal sareng Présidén. Sareng anu janten présidén anu henteu lebet rekening DPRD Pan-Afrika moal tiasa dina sagala hal janten panulis panyalahgunaan. Anu dina pencét Cameroonian parantos masihan kabagjaan dina nyebarkeun inpormasi ieu kedah ngulang latihan sabalikna. Aranjeunna parantos ngahontal gambar kuring, ngahargaan kuring, sareng kami nyarios yén, sabab aranjeunna kasasar dina iman anu saé ieu, aranjeunna sumping deui dina waktos anu pas sareng nyarioskeun bebeneran ka pendapat nasional sareng internasional.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.lebledparle.com/actu/politique/1110102-cameroun-accuse-de-detournements-de-fonds-roger-nkodo-dang-fait-la-lumiere-et-exige-les-excuses-de-la-presse