Gajah: lawon kaduruk antara Seri Jean-Michael sareng FIF, didieu alesan

Tim maén bal Ivory Coast anu ayeuna janten pusat perhatian. Nalika éta kasus Gervinho masih ngobrol, ieu mangrupikeun hal anu sanés anu tiasa ngagungkeun bubuk. Teu suksés pikeun pertandingan persahabatan ngalawan DRC bulan kamari sareng mimiti kualifikasi pikeun CAN 2021, Seri Jean-Michael bakal gaduh huntu ngalawan FIF sareng palatih Kamara Ibrahim. Gelandang di Galatasaray nyaéta, kanyataanna, frustasi ku hiji hal anu balik deui ka CAN 2019.

Baca ogé: Aristide Bancé mendakan janggol éta anu dipilarian

Mémang, sportmania.ci ngungkabkeun dina kolom-kolom na, yén Seri - anu teu percanten dina kaulinan ngalawan Afrika Kidul sareng Maroko - henteu bakal ngarobih kanyataanna dugi ka bangku. , kanggo sesa kompetisi, nalika anjeunna nyaéta bingkai. Langkung parah, pamaén dituduh nuduh Kamara Ibrahim tina henteu ngajajar jabatanana. Kacida kuciwa, pamuter 28 taun ogé bakal nungtut maaf ka Kamara Ibrahim, tutugan anu anjeunna henteu kéngingkeun puas.

"Anjeunna teras ngantunkeun ambek pisan ka Mesir sareng ngajak teu diserat ka tim nasional upami anjeunna henteu ngagaduhan diskusi anu hadé sareng palatih," saur salah sahiji sosiasi anu deukeut Seri di sportmania.ci. Pikeun ngiluan kalakuan éta kalayan kecap, anggota Fulham (anjeunna pinjaman di Galatasaray, Ed) bakal nolak ngabales saman éta pikeun pertandingan ramah ngalawan Benin sareng Tunisia, Séptémber panungtungan.

Baca ogé: Réngking Forbes anu paling sugih diomongkeun Perancis anu nganggo basa Perancis, didieu mangrupikeun tempat-tempat bangsa Ivorians

Nyanghareupan sikep Seri, IFF mutuskeun pikeun ngiringan jasa tina pamuter 1,68m pikeun ngawétkeun kohesi dina grup. Ieu ngécéskeun naon sababna henteuna tina pertandingan Gajah anu terakhir ngalawan DRC, ogé daptar pamaén 24 anu dipilih ngalawan Niger (16 Nopémber) sareng Étiopia (19 Nopémber), dina awal kualifikasi pikeun CAN 2021. Tapi, awak Ivorian ogé bakal ngantosan apology ti anu prihatin, sateuacan nyauran anjeunna balik ka tim nasional.

Joe Midelli

Anjeun bakal resep

comments

comments

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.abidjanshow.com/societe/sport/elephants-le-torchon-brule-entre-seri-jean-michael-et-la-fif-voici-les-raisons