GQ Penghargaan: Sharon Stone, Lewis Hamilton ... Éta jalma-jalma di rendezvous!

Édisi Jerman 2019 GQ Men Of The Year Awards lumangsung di Comic Opera di Berlin tadi wengi. Hiji parterre VIP lokal anu aya ... sareng diantara aranjeunna sababaraha béntang internasional sami! Éta peryogi perhitungan sareng anu gaib Sharon Stone dina palapis lombang lombang lutut tina Saint Laurent Autumn Musim Panas 2019 ... sareng pakéan hideung anu sanésna ti bumi anu sami.Aktris Amérika ngabalukarkeun sensasi dina karpét beureum di samping putrana Jalan Joseph Bronstein; tapi ogé ngaleungitkeun adegan panghargaan ku ngangkat pangajén dirina pikeun Woman of the Year saatos nyayogikeun pameunteu karya kakoncara ti pilem Asli Panglian.

Dina karpét beureum ogé, urang tiasa muji aktris sareng modél Nastassja Kinski, CEO radian édisi Conde Nast (anu nyebarkeun majalah GQ) Jessica Peppel Schulz sareng panyanyi Austrian sareng ahli waris karajaan kristal Swarovski, Victoria Swarovski .

Lalaki oge ngadamel acara! Minangka Formula 1 Jawara sareng Perélén Pantun Pantun Lewis Hamilton, sadayana dior Dior. Bekna panyanyi Nicole Scherzinger hadir pikeun menangkeun Penghargaan pikeun Kreativitas sareng Desain anu dilélér pikeun anjeunna pikeun kolaborasi sareng merek fashion Tommy Hilfiger.

Tungtungna, éta panyanyi sareng aktor Billy Porter, urang seueur senang kalayan penampilan berkilauan ti koleksi Sies Marjan's Spring Summer 2020 sareng pasangan tina kacamata rhinestone ... Biasa anjeun nyarios, anjeunna sumping kanggo nampa Gaya Anugerah Taun!

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/gq-awards-sharon-stone-lewis-hamilton-les-people-au-rendez-vous-1046638