Ibu mendakan cita 25 kana orokna saatos di piknik di daycare - SANTE PLUS MAG

Unggal impian indung urang nyaéta cai barudak kalayan cinta sareng nawiskeun aranjeunna anu pangsaéna di dunya. Tapi kahirupan didamel tina bahaya sareng sangsara yén niat anu hadé henteu cukup pikeun ngabatesan. Di luar kepompong kulawarga, murangkalih kakeunaan sababaraha résiko, langkung atanapi kirang langkung signifikan. Dina kasaksian anu dipasihan ku Metro, hiji indung anu goréng kaget nyandak orokna ti orok sareng mendakan anjeunna ditandaan ku gigir 25.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Majalah Kaséhatan MORE