Ozil pembajak dihukum 10 taun panjara

Hiji lalaki nyoba maok pamaén Arsenal Mesut Ozil sareng Sead Kolasinac kalayan légdosan tatu. ngabajak mobil di London Utara Juli kamari parantos dihukum 10 taun panjara.

BBC ngalaporkeun yén Ashley Smith, 30, disalahkeun ku Mahkamah Mahkota Harrow saatos ngaku yén nyobian nyolong jam tangan nilai 200 £ 000 $ 255 ti pamaén Liga Premier.

- Fantasi Liga Premier ESPN: ngadaptarkeun Ayeuna! - VAR dina Liga Utama: Pitunjuk Ultimate
- Iraha slot bakal dibuka?
- Reureuh usum Liga Premier: sadayana anu anjeun kedah terang
19659002] Sarékat, Jordan Northover, yuswa 26, ogé ngaku yén partisipasi dina serangan kasebut sareng ngantosan hukuman.

Kaadilan Ian Bourne ngajelaskeun Smith salaku "kriminal karir" ogé dipikanyaho ku pulisi.

Pemain tengah Jerman Ozil nyetir Mercedes hideung kalér London nalika mobil dikurilingan ku bikers ngagem helm dina 25 Juli.

Rakaman video nembongkeun bek Busia Kolasinac nyanghareupan panyerang.

Kadua pamaén teras ngaluarkeun tina tim Arsenal pikeun pertandingan pambuka musim.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/arsenal/story/3984736/mesut-ozil-carjacker-given-10-year-jail-sentence-in-british-court