Ivanka Trump nyebatkeun idéntitas whistleblower henteu relevan - VIDEO



Putri sareng panasehat Présidén Trump nganggap pentingna whistleblower anu nyababkeun panalungtikan dakwaan anu lumangsung. CBSN gaduh seueur perkawis perkawis ogé.

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=k2qQIoP4XbA