Kaseueuran kanker disababkeun ku tuangeun goréng: katuangan pikeun nyegah 5 - HEALTH PLUS MAG

Dina 2018, Badan Kangker Nasional ngiringan 382 000 jumlah kanker anyar di Perancis sareng jumlah maotna kanker di 157 400. Tokoh rékaman henteu kantos dugi. Émuwan nuju mendakan hubungan korelasi antara diet sareng kanker. Éta sababna penting pikeun nengetan piring kami. Dina rasa ieu, didieu mangrupikeun katuangan 5 pikeun nyegah résiko kanker.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Majalah Kaséhatan MORE