Liverpool vs Manchester City: Nyiapkeun pikeun Liga Premier

Liverpool vs Manchester City parantos janten pertandingan anu paling gedé dina maén bal Inggris. Kadua klub mundur ti lapangan pikeun bersaing pikeun ngahormatan utama, sareng bantahan Minggu di Anfield diperkirakeun bakal gaduh dampak anu ageung pikeun balap Liga Premier. Juara Éropa Jurgen Klopp tina Liverpool ngalebetkeun pertandingan kalayan ngala genep titik pikeun City di puncak pendirian, mimiti teu éléh dina usum 2019-2020. Sajauhna, ngan ukur Manchester United anu tiasa nyandak titik dina Liverpool, (1-1) di Old Trafford bulan kamari

.

Man City, anu parantos ngarobih sababaraha gelar nasional Liga Premier, Piala FA sareng Piala Carabao usum kamari damel anu mimiti pikeun kampanye, kalah heran ngalawan Norwich sareng Wolves, tapi aranjeunna angkat ka Anfield terang yén meunangna bakal ngantep aranjeunna ngalih dina tilu poin Liverpool sareng berpotensi ngasupan niup psikologis pikeun lalaki Klopp. Tapi, eleh tiasa ngawenangkeun Liverpool menang gelar juara dunya munggaran ti saprak 1990.

Dimana pertandingan bakal meunang sareng éléh? Sareng naon masalah utama, henteu ngan ukur pikeun menit 90, tapi ogé pikeun lomba judul sacara gembleng?

SKIP TO: Saha anu peryogi pangpentingna? | Faktor Anfield | Kumaha Man City tiasa ngeureunkeun Liverpool? | Dimana kota Manusa rentan? | Perangna konci | 95 lalaki menit | Saha anu bakal meunang?

RACE UNTIL

Liverpool lumpat saatos menang 10 tina kaulinan 11 na, nyetak tujuan 25 sareng kasapan salapan. Samentawis éta, Kota, ngagaduhan dalapan kameunangan, hiji draw sareng dua karugian dina kaulinan 11, tapi petugas pemadam kebakaran na ngamungkinkeun aranjeunna nyetak tujuan 34, kalebet 10 di akhirna. Salila periode ieu, Kota nyatakeun kameunangan divisi pangheulana panggedena sareng eleh 8-0 ti Watford ka Etihad.

Cilaka kasebut pencét City langkung kuat tibatan Liverpool, anu meunang tiap pertandingan dina henteuna pilihan kiper anu mimitina Alisson Becker salami dua bulan éta Brasil katénjo dina sela-sela kusabab tatu anak sapi. Di sisi anu sanésna, di Etihad, mangrupikeun bekna John Stones ogé ngeureunkeun kaleungitan jangka panjang Aymeric Laporte kusabab tatu ligamén dina dengkul. usum dugi ka jauhna. Anjeunna balik deui ayeuna, anu mangrupakeun warta saé pikeun pilihan pertahanan Pep Guardiola, tapi Ederson, goaltender No.NXX di kota, parantos ngalaksanakeun saatos kacilakaan pingping dina satengah-waktos. 1-1 narik ngalawan tim Atalanta dina pertandingan. Liga Juara minggu ieu, ngantepkeun pamuter cadangan Claudio Bravo ( mugia henteu janten Kyle Walker ) maén.

Tapi carita balapan judul nyaéta kamampuan Liverpool nyetak gawang penting dina tahap ahir pertandingan. Tanpa juara anu terakhir ngalawan Leicester sareng Aston Villa sareng teu gaduh tujuan Adam Lallana di Manchester United, éta bakal janten carita sanésna. Mémang, naon anu parantos atos nunjukkeun Reds musim ieu nyaéta aranjeunna atos diajar meunang nalika aranjeunna ragrag, bahkan nalika aranjeunna henteu maén ka jero. Tapi éta hartos énggalna anu paling ngémutan: Titik 10 31 ngoleksi usum ieu parantos diusahakeun saatos dikalahir, kalebet tujuh dina tilu pertandingan terakhir (ngalawan Man United, Spurs sareng Villa). Anjeun moal tiasa percanten lalaki Klopp sateuacan kacapi akhir.

SINI PERINDAHAN POINTS?

Jawaban atra nyaéta kadua tim butuh kameunangan pikeun alesan anu béda, tapi kanyataanana nyaéta Kota anu ngan saukur teu tiasa éléh. Salapan titik anu ditingali Liverpool bakal janten jotosan anu mendesak dina usaha maranéhna meunang judul katilu pérak.

Hiji kalungguhan langkung ti salapan titik parantos dibubarkeun dina Liga Premier, tapi Liverpool kalintang usumna usum ieu éta bakal nyandak runtuh utama kanggo aranjeunna pikeun ngamarangan kauntungan anu séhat sapertos kieu. Éta hiperpol pikeun nyebatkeun yén patandingan ieu tiasa mutuskeun judulna, tapi éta sakedik sakumaha anu diperyogikeun pikeun pasea dina satengah munggaran usum. Kota ngan moal sanggup éléh, tapi kameunangan pikeun ngahususkeun jurang ka tilu poin bakal ngarobih lébar Liverpool anu henteu kalah sareng nyepak balapan gelaran.

FISIP ANFIELD

Teu aya tim anu ngamangpaatkeun kaunggulan bumi di Liverpool. Ngan naroskeun ka Barcelona, ​​naon kakawasaan Anfield saatos karusakan aranjeunna 4-0 dina suku kadua Juara Liga Juara-Juara usum kamari. Liverpool maén pertandingan Premier League 45 anu teu kalah di Anfield, balapan anu kapingna éléh 2-1 ngalawan Crystal Istana April 2017.

Kota ampir ngeureunkeun séri ieu aya bulan 13, Hungkul Riyad Mahrez sono kana hukuman telat dina taun ka tukang 0-0 draw tapi Anfield mangrupikeun unsur anu penting dina Arsenal Liverpool dina balapan judul. Kipas lokal tetep ngamotivasi, sareng Klopp sareng pamaén na nyandak kauntungan tina hubunganna sareng fans supados Anfield janten lingkungan anu unik dina Liga Premier.

Ngan ukur ngagariskeun kasusah pikeun menang di Liverpool, Kota Kota ngagaduhan catetan anu henteu resep di Anfield. Aranjeunna teu acan meunang saprak Mei 2003 sareng keok nalika 15 ti kunjungan 22 ka stadion dina Liga Premier. Éta ogé éléh saparapat tina Liga Juara-Juara di Liverpool di 2018.

BISA KANGSA NUNGGUNG KOTA NANGGALKEUN HIRUP?

Sanajan penampilan anu kuat, tim Liverpool ngagaduhan kalemahan. Hiji-hijina masalah pikeun Man City nyaéta saeutik pisan lawan anu tiasa ngamangpaatkeunana.

Kota ngagaduhan pamaén pikeun ngalakukeun éta, sareng Guardiola bakal nyatet kumaha Manchester United ngabatalkeun trotoar Liverpool, . Andy Robertson et Trent Alexander-Arnold di draw bulan kamari di Old Trafford. Sutradara Serikat, Ole Gunnar Solskjaer, teras-terasan raka Rashford et du Daniel James dina kakuatan maksa Alexander-Arnold sareng Robertson pikeun ngalakukeun tugas leuwih pertahanan ti aranjeunna biasana kudu nganggap. Taktik éta damel sabab nyegah duo henteu nyieun salib sareng ngirim pusat-pusat anu ayeuna janten rencana karasa Liverpool.

Upami Kota tiasa lakonan sami sareng ngajaga dua pék dina satengahna sawah, ieu bakal saé ngabiayaan motong jalur suplai Liverpool. Leungitna ti Leroy waras nuturkeun kacilakaan dengkul jangka panjang mangrupikeun jotosan pikeun Kota, sabab pertandingan ieu bakal nyampurnakeun pikeun winger Jerman Raheem Sterling sareng Mahrez tiasa maénkeun peran utama. padamelan anu sami.

ulin

2: 04

Steve Nicol nyatakeun yén Pep Guardiola kualifikasi Sadio Mane salaku palilampah moal mangaruhan Liverpool dina pasea maranéhna sareng Man City.

SUMBANG NU KUMAHA MAN CITY? ] Guardiola putus-putus milarian pusat anyar dina usum panas ieu, saatos miang ku urut kaptén ti Vincent Kompany ka Anderlecht, tapi Kota dugi ka nargétkeun pembela Inggris kusabab kuota pamaén asing dina timna, kleub teu tiasa mendakan lalaki anu pas. Saatos eleh Laporte saatos aya luka, kagagalan ieu tinggalkeun kota jauh tina kualitas sareng jerona di pusat.

Nu teu yakin Nicolas Otamendi mangrupikeun hiji-hijina pusat semifinal usum Kota kanggo usum ieu, sareng Guardiola kedah gulung kaluar bunderan Fernandinho et Rodri barengan Argentina, tim kasebut sigana rentan. Lawan sapertos Norwich parantos suksés naroskeun kakurangan Kota sareng kateupastian di tukang usum kieu. Liverpool bakal lakonan hal anu sami.

Wangsulna kana bentuk Stones bakal ngabantosan, tapi Guardiola henteu acan uih deui ka tim na, anu nunjukkeun perhatian na ngeunaan tingkat konsentrasi bek Inggris. Nanging upami Stones sareng Otamendi nyumpingan dina dinten Minggu, éta bakal janten zona kalemahan Liverpool.

TEU NYATA

Kadua tim gaduh rentang bakat karasa, tapi naon anu lumangsung dina dinten Minggu kamungkinan bakal kajantenan. anu meunang perang gelandang antara Fabinho di Liverpool sareng Fernandinho kota tinimbang naha Sadio mane Mohamed Salah ou Sergio Aguero ditandaan acara

Saatos ngamimitian mimiti alon di Anfield saatos sumping ti Monaco dina usum panas 2018, Fabinho janten bagian anu penting dina tim Klopp. Anjeunna ngatur témpo pertandingan pikeun Liverpool, nyayogikeun tameng ka opat tukang sareng ngamungkinkeun mitra midfieldnya maju sareng ngadukung panyerang dina posisi payun. Nila pikeun Liverpool disorot ngalawan Aston Villa minggu kamari, nalika Klopp ngantunkeun anjeunna dina bangku substitutes pikeun mastikeun anjeunna moal nampi kartu konéng anu bakal ngaluarkeun anjeunna tina pertandingan pikeun puseur kota. .

Tapi Fabinho penting. Di Liverpool, anjeunna henteu acan mastikeun konsistensi sareng kontrol jangka panjang posisi na anu Fernandinho parantos diakuakan di Kota. Umur 34 taun, anjeunna tetep pamimpin tim Guardiola, sanaos datangna usum panas Rodri Atletico Madrid. Anjeunna ogé master of ngintip taktis anu ngamungkinkeun putus pertandingan sareng nyegah lawanna pisah gancang.

Upami Fernandinho réngsé deui dina pertahanan Kota akhir minggu ieu, éta bakal janten bonus utama pikeun Liverpool kumargi City aren Henteu sami nalika anjeunna henteu di tengah.

MAN MANU 95 MINIT

Upami anjeun hoyong ningali dua pamaén dina pertandingan ieu, angkat ka Mane sareng Salah.

Teu aya saurang pamaén ngagaduhan dampak anu gedé. dina usum ieu janten striker Liverpool Mane. Mantenna nyaéta kota anu kedah lirén. Striker Senegal ngoleksi genep tujuan dina liga, hiji langkung ti Salah, tapi anjeunna ogé meunang dua hukuman penting ngalawan Leicester sareng Tottenham pikeun kegigihan sareng tekad na. Anjeun tiasa bet yén Guardiola hariwang. Minggu kamari, anjeunna dituduh Mane nyilem saatos striker dipesen dina satengah munggaran ngalawan Aston Villa; Mane mundur nyarios anjeunna panginten bakal langkung diawaskeun ku wasit dinten Minggu kusabab komentar "cerdas" Guardiola.

Salah terus dianggap béntang karasa pangbadagna Liverpool, tapi anjeunna sigana bakal kalakuan di nagara ieu. Sobat pondok, sering jempé pikeun waktos anu lami sateuacan nyauran kahirupan, kontrasna ka Mane, tetep hirup, terus ngudag bal sareng nuju nuju kalungguhan bahaya.

Salah sareng Mane sampurna. nyampur, tapi Mane sakapeung teu kaganggu, sareng City kedah nonton anjeunna tina sepakan mimiti dina detik ahir waktos pareum.

ulin

1: 54

Steve Nicol ngungkabkeun yén akhir-akhirna dieksploitasi Liverpool mangrupikeun kapercayaan sareng kamampuan pikeun ngaluarkeun lawanna.

KLOPP bobodoran GUARDIOLA: GAMES TANGKUTNA

Dua manajer dibandingkeun ka latar, dua timnya berjuang pikeun dipihormat pangluhurna dua musim pamungkas, tapi Guardiola ngiringan yén Liverpool menikmati "terjun". panginten parantos dibuka diménsi anyar dina hubungan dua mitra. Klopp diréaksikeun ku nyarios, sateuacan kaget Liga Juara sareng Genk, anjeunna henteu "dina wanda" pikeun ngobrol ngeunaan Kota.

Guardiola mutuskeun pikeun ngangkat bar ku nyandak bagian dina hal patandingan anu dipikiran sareng Klopp fokus kana unsur-unsur négatip tina tim Liverpool?

SINI NU WIN?

Liverpool mangrupikeun tim anu gaduh sadayana kakuatanana pikeun milu dina pertandingan ieu. Aranjeunna gaduh Factor Anfield, aranjeunna henteu ngéléhkeun dina liga musim ieu sareng Kota angkat ka Merseyside tanpa Laporte sareng ogé David Silva anu bakal luput kusabab aya tatu.

Tapi Kota mangrupikeun tim juara sareng Sterling, Aguero sareng Kevin De Bruyne pikeun bagian maranéhanana, tiasa janten bagian ti tim mana waé di dunya. Kota gaduh alat pikeun angkat ka Anfield sareng meunang, tapi carita henteu aya di sisi séwang-séwangan. Aranjeunna tangtosna peryogi langkung meunang kameunangan ti Liverpool, sareng ieu bakal nguji kualifikasi judul gelar lokal.

Nanging, kalayan kualitas karasa sapertos kitu sareng karakter anu kuat, Liverpool kedah waé ngéléhkeun éta 2-1.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/english-premier-league/story/3983597/liverpool-vs-manchester-city-get-ready-for-the-premier-leagues-biggest-game-the-season