Kulawarga hideung nganggo orok bodas sareng diajar pelajaran anu saé dina kahirupan - HEALTH PLUS MAG

Teu biasa ningali kulawarga Kaukasian anu nganut barudak sadayana budaya sareng etnis tanpa nyanghareupan ucapan anu lucu ti anu dipikacinta. Hanjakal ieu sanes masalah pikeun kulawarga Afrika-Amérika ieu anu nyandak kaputusan ngadopsi orok bodas anu nami Princeton. Parantos ngalaman seueur prasangka sareng rasisme primér. Nanging, bumi anu bahagia ieu parantos ngalangkungan tantangan ieu ku diajar pelajaran hirup anu henteu pikaresepeun. Carita inspirasi ieu dipasihkeun ku kami ku sasama Amérika Dinten ieu.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Majalah Kaséhatan MORE