Lalaki ieu geus didiagnosis ku kanker kulit dina beuheung - SANTE PLUS MAG

Mol, atawa nevi, nyaéta pigmén kulit anu tiasa buleud, lonjong, datar atanapi diangkat. Aranjeunna umumna henteu bérés sareng dina hal ieu henteu aya bahaya pikeun kaséhatan. Tapi, penting pikeun terang yén pigmén kulit tiasa janten tanda kanker. Pikeun Ryan Glossop, bapa 37, naon anu anjeunna lami dianggap salaku répét sederhana janten kanker. Anjeunna ayeuna nyobian ngingetkeun jalma di sabudeureun anjeunna tina bahaya pigmasi kulit. Carita anu diasingkeun ku batur sapagawean urang ti Dailymail.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Majalah Kaséhatan MORE