Mali: Demontrasi dukungan pikeun tentara

Demonstrasi lumangsung soré ieu pikeun ngadukung tentara Malian saatos serangan jihadist anu nyatakeun nyawa lima puluh prajurit kaopémber Nopémber 3.

Acara ieu dikelompokeun ku sakelompok organisasi masarakat sipil anu digabungkeun ku sababaraha partai oposisi.

Anu protés nyolok naon anu aranjeunna sebut henteuna pasukan internasional anu aya di Mali, dimimitian ku pasukan Perancis Barkhane, sareng korupsi anu ngurilingan alat militer ku urang Éropa.

Kami ngagabung, saencan édisi ieu, wartawan urang Bamako, Mahamadou Kane sareng anjeunna balik deui dina acara ieu.

Deutsche Welle

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://bamada.net/mali-manifestation-de-soutien-a-larmee