Domènec Torrent, palatih MLS di New York

NEW YORK (AP) - Palatih kaopat tim New York New York bakal palatih kaopat na dina genep musim.

Tim éta ngumumkeun dina dinten Jumaah yén parantos ngahontal kasepakatan ngeunaan pamangkatan palatih Domènec Torrent, saatos bantosan. ka Toronto dina semifinal Liga Wétan Major (1965)

Tilas asistén Pep Guardiola di klub indung Manchester Kota Torrent ngagentos Patrick Vieira dina Juni 2018. Palatih Jason Kreis NYC dina usum mimiti na, dina 2015.

Wakil Présidén New York City, Marty Edelman nyatakeun dina hiji pernyataan yén tim éta parantos nyarios ka Torrent: "Kami mutuskeun éta waktos anu hadé pikeun kadua pihak pikeun difokuskeun kasempetan anyar. ".

Pelatih pembimbing Albert Puig sareng Jordi Gris ogé ngantunkeun diréktur Diréktur Francesc Cos sareng Manajer Kinerja Ismael Camenforte.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina https://www.foxsports.com/soccer/story/dom-nec-torrent-out-as-new-york-city-mls-coach-110819