Pendengar gaduh kecap 08 Nopémber 2019 - VIDEO



Milarian omongan anu gaduh pamiarsa nganggo Pascal Praud tina 08 Nopémber 2019 dina RTL.fr.

https://www.rtl.fr/emission/les-auditeurs-ont-la-parole/les-auditeurs-ont-la-parole-du-08-novembre-2019-7799421838

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=9NoCFnEIKKc