Suku PSG - PSG: Leonardo meunang bungah pikeun Mbappé, Zidane maénkeun provokatif - FOOT 01

Kagum ku komentar ngeunaan masa depan Kylian MbappéLeonardo naros ka Real Madrid, sareng anu langkung khusus Zinedine Zidane, teu deui waé perkawis éta. Tapi petunjukna henteu dipangaruhan pisan.

Nalika subyék Kylian Mbappé diluncurkeun dina konperénsi pers na, Zinedine Zidane henteu nyéépkeunana. Palatih Real Madrid ngasabkeun minat na pikeun striker Paris Saint-Germain sareng anjeunna ngaharepkeun ngarékam anjeunna. " Pikeun masihan, anjeunna pamuter PSG. Sareng urang bakal ningali di hareup naon anu bakal kajadiannembe confided teknisi Perancis. Kuring ogé terang yén anjeunna sering nyarios yén ngimpi nya éta maén, hiji dinten, pikeun Real Madrid. Dina hudang éta, mangrupikeun Mbappé anu teu dipikanyaho anu nyanghareupan Bruges (1-0) Rebo dina Liga Juara.

The tricolor internasional anjeunna kaganggu ku pernyataan kabagasna. Dina sagala hal, Leonardo sigana percanten dina hipotesis ieu. " Jujur, éta ngaganggu saeutik sareng éta ngaganggudirespon diréktur olahraga PSG. Ieu sanés waktos kanggo ngobrol ngeunaan ieu, anjeunna gaduh kontrak dua satengah sareng urang. Ngobrol ngeunaan wasiat sareng impian, waktuna lirén ... Kylian mangrupikeun pamaén anu penting pikeun urang. Anjeunna mangrupikeun pamuter pamuda Perancis anu pangsaéna. Anjeunna juara dunya sareng salah sahiji pamaén pangsaéna di dunya. Ieu sanés waktos kanggo ngiringan. »

Zidane nempatkeun Leonardo balik ka tempatna

Tapi pikeun nyai, Zidane henteu hoyong nenangkeun pertandingan. " Kuring ngan saukur nyebatkeun yén pamuter nyariosna éta nyalira, impianna tiasa pikeun sadinten hiji-hiji jersi bodas ieu di Madrid. Éta sadayana kuring nyarios. Kuring ngomong deui dinten ayeuna sareng kuring bakal balik deui ka unggal poékeukeuh palatih Madrid. Kuring henteu ngagaduhan koméntar kana réaksi Leonardo. Anjeunna nyarioskeun naon anu dipikahoyong, anjeunna ngagaduhan hak nyatakeun naon anu dipikahoyong nalika ditaroskeun. Éta anu kuring lakukeun ayeuna ku ngaréspon sacara jelas. Real-PSG diperkirakeun Nopémber 26 katingali menarik ...

Artikel ieu mimiti mecenghul di Football 01