Sateuacan aranjeunna teu kéngingkeun pemberontakan, nonton band robot leutik maén bal - BGR

Upami anjeun kantos ngira-ngira naon anu katingalina ku robot robot, henteu katingali langkung tina naon anu kajantenan dina padang rumput hejo di luar gedong MIT 10 minggu ieu. Di dinya, dina pengadilan murka of Killian, mangrupikeun tontonan anu sigana bakal umum lamun robot ku intelijen jieunan bakal naek sareng ngarambat jadi manusa. ka padang rumput hejo ditutupan ku daun maén bal saeutik. Upami anjeun teu tiasa nandangkeun kasieun jeroeun beuteung anjeun ayeuna, hal éta saleresna pikaresepeun.

Kajadian impromptu ieu didokumentasikeun dina sajumlah vidéo pamiarsa anu teras dipasang dina Twitter. Dina klipna, anjeun tiasa ningali ukuran pint pint regengkeun suku anjeun, ngalakukeun backflip sareng kamungkinan bersaing dina pertandingan maén bal informal. Éta lucu sareng pikasieuneun pisan.

Anu ngajantenkeun robot supados sacara realistis mangrupikeun cairanna tina gerakanna. Aranjeunna muter sareng muter sareng ngintip ku cara anu ngagambarkeun sato opat sukuran, sareng terang yén jalma-jalma saeutik ieu logam sareng benang sanés ngeusian anjeun sareng campuran anu saé sareng anu wani. teror. Tapi hey, aranjeunna salawasna senang nonton.

Salaku gampang anjeun tingali ku kelompok ageung jalma anu gaduh jarak jauh dikawal jauh, robot ieu dikawasa sacara manual. Siga pasangan anu langkung ageung, robot-robot alit ieu henteu ngagaduhan otak sorangan. Kamajuan sistem robotic realistis parantos lami dipisahkeun tina pagawéan anu dilakukeun dina intelijen buatan, sanaos sering disebut dina napas anu sami.

Sababaraha robot, sapertos Boston dinamika humanoid robot Atlas, tiasa ngontrol diri sareng ngalaksanakeun tugas dasar. Ieu mangrupikeun léngkah gedé, tapi sakumaha dina Mini Cheetahs ieu, kami henteu dina titik anu tim robot sapertos kitu tiasa dileungitkeun dina lapangan bal tanpa langsung dikuasai ku manusa.

tangtu. Dina jangka panjang, sistem robotic bakal nikah ka kecerdasan buatan ku cara anu énggal sareng anu héran. Ayeuna téh urang bakal kedah mutuskeun pikeun motong ari atanapi tetep dina leash.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR