Nguji Apple AirPods Pro: parantos langkung seueur tina headphone

Apple AirPods Pro panginten anu paling pikaresepeun pikeun sataun sataun ieu.

Saha waé anu parantos nyéépkeun mangtaun-taun, ningali, nganalisa, kritik, koméntar sareng nguji téknologi asup kana hiji wanci jadi wujud kakurangan. Révolusi jarang, produk sadayana sami sareng proyék-radén teuing radikal henteu mangaruhan para pamiarsa sareng tungtungna turun kana kalepatan. Kanyataanna, objék anu anjeun citakan kantétan nyata sababaraha - sabab butuhna langkung ti penguasaan téknis pikeun maot dina kategori produk.

AirPods Pro naha aranjeunna? Kami pikir kitu sareng kami kedah nyobian ngartos naha, dina sapuluh dinten, urang moal tiasa ngalakukeun tanpa tujuan ieu.

AirPods Pro Apple ngiringan 279 € di bodas (AmazonFnacapel)

Éta meureun aya hal anu ngabédakeun Apple tina pesaingna sareng salah sahiji ciri anu merek ngahargaan atanapi ditampik. Spésifikasi produk henteu pernah dilakukeun tina absolut sareng preconceptions anu berhubungan sareng ciri téknis. Éta mangrupikeun hal anu katingali ngeunaan Watch: Apple ngémutan yén objék leutik ieu peryogi énergi pikeun ngahontal pangalaman anu pikaresepeun sareng nyarios yén éta ogé, urang ngaleungitkeun jam tangan kami dina wengi - kasempetan pikeun ngecas deui. Pabrikan ngumumkeun otonom dina mingguan pikeun produk na henteu nawiskeun, ayeuna, cairan, pangalaman dinamis sareng praktis sapopoe.

AirPods sacara konsép dumasar kana filsafat anu sami: upami Apple parantos lirén salaku nilai atah, nawiskeun alat-alat anu osilasi antara batre 4h30 sareng 5h pasti moal aya akal, nalika nirkabel nirkabel ditampilkeun Puluhan jam anggo dina saméter. Tapi ayeuna, Cupertino parantos nargetkeun pamakean sareng ngajantenkeun kabiasaan kotak leutik anu nyedot AirPods unggal-unggal anjeun candak cepil. Anggo? Sakaligus, kaluar tina perjalanan anu panjang ku pesawat atanapi karéta (komo, urang tiasa istirahat bahkan di angkutan ieu), jarang pisan anu nganggo helm salami terus-terusan.

Apple AirPods Pro dina kotakna // Sumber: Louise Audry pikeun Numerama

Sareng ku kamajuan ku jalan desain ieu objék yén urang sadar yén sadayana dina AirPods Pro, nyayogikeun kabutuhan nomad. Kalayan tip silikon lemesna anu henteu ngarambat dina tungtung jalan sareng sistem éleménna supados Ceuli teu késang, AirPods Pro ngala sanés disimpen dina ceuli. Formulir anu diusulkeun ku Apple, cukup héran ti mimiti, éta heran cocog pikeun kalolobaan Ceuli - nalika AirPods nembé dibuka pikeun debat.

Kami dina kasampurnaan produk konsumen: tip dirancang pisan sareng terintegrasi anu diperyogikeun ngan ukur tilu ukuran pikeun nyampurnakeun kalolobaan ceuli. Pikeun ngabandingkeun, ngabandingkeun Headphone alus teuing Sonysanajan tipung 6 na, henteu acan kantos kalebet kana ceuli kami kalayan leres. Nalika aranjeunna nahan, aranjeunna ngancem murag sareng bentuk sudut pikeun nyabak tanpa pelesir bagian-bagian ceuli sanés. Pondokna, sadayana alus teuing pikeun saha waé anu ngagaduhan kuping anu saé, éta henteu ngagaduhan universal dina AirPods Pro.

Ieu mangrupikeun alesan pangna sabab headphone Apple sigana pisan wajar: dina sababaraha menit, sareng tanpa nganggo musik naon waé, aranjeunna nyayogikeun rasa kanyamanan anu dipikanyaho terakhir - saolah-olah dirancang pikeun urang sareng henteu kanggo jutaan konsumén Buta Cupertino.

Sampurna diselapkeun // Sumber: Louise Audry pikeun Numerama

Saatos kanyamanan, asalna téknik. Upami éta headphone nirkabel ayeuna produk anu mahal (anu pangsaéna henteu turun di handap 250 €, naha Pro Powerbeats atanapi Sony WF-1000XM3), sabab kapal parangkat alat anu lengkep saluareun pangolahan sora. Apple parantos ngadorong perbaikan kana klimaks. Tanpa nyebut ogé prosésor anu dédikasi, urang tiasa daptar barang-barang alit sampurna, dimana, tungtungna ditungtungan, nyiptakeun pangalaman anu henteu kapanding.

Henteu aya tipung palastik keras anu nyerieun ceuli Anjeun // Sumber: Louise Audry pikeun Numerama
  • Pilihan modeu. Apple henteu ganggu tingkat réduksi sareng milih kesederhanaan. Sora tiasa diblokir, ngagedékeun atanapi pangirangan sora tiasa ditumpurkeun. Nalika diaktipkeun, sora leutik siram datang nyieun transisi antara bising sareng realis. A halusinasi auditory basajan anu ngabantosan nempatkeun kami dina gelembung sareng kaluar ti éta.
  • Bising réduksi. Ngiringan blokiran pasif sora anu ditawarkeun ku earphone anu jangkar anu sampurna, tanpa nyeri, dina ceuli, AirPods Pro nawiskeun réduksi dinamik khususna nyababkeun. Kami bener-bener rumasa yén dunya ngudar di sabudeureun urang. Tiiseun teu pernah lengkep: urang sok ngadangu hal-hal, tapi dina cara anu stifled sareng lemah lembut. Prosesor AirPods Pro anu nyaluyukeun réduksi 200 unggal detik kanggo unggal ceuli. Sumawona, pikeun nyampurnakeun pangalaman éta, Apple nawiskeun tés audio leutik kanggo dilakukeun naha AirPods parantos uih deui. Nalika Sony naroskeun anjeun nyandak gambar tina ceuli anjeun, Apple ngan saukur mencet tombol maén.
Sakur kotak leutik // Sumber: Louise Audry pikeun Numerama
  • Nyapasangkeun. Peryogikeun Apple, sadayana gampang. Anjeun muka kasus di payuneun paranti pikeun dipasangkeun sareng éta atos: anjeun tiasa nganggo AirPods Pro. Naon waé anu ngajodokeun sanésna anu naros anjeun pikeun muka manual pikeun milari kombinasi konci pikeun pencét dina sababaraha detik sigana sigana anjeun balik deui ka abad pertengahan Jaman Téknologi. Ngarobih ti hiji produk ka produk anu sanés ogé gampang ... sapertos bagikeun aliran audio anu sami dina dua pasang AirPods atanapi Beats: pisan kanggo nonton acara dina hiji karéta dina layar anu sami atanapi bagikeun kanggo dua sapotong musik.
  • Kotak éta. Sakali anjeun nampi gantung, AirPods Pro ngajantenkeun kana kedudukanna sareng tumiba kana posisi anu diatur ku Apple. Henteu kéngingkeun kasalahan. Salaku tambahan, éta langkung saé langkung seueur tibatan kompetisi.
  • Kontrol kamampuan sareng pangakuan gerak. Kontrol dina sirung mangrupikeun ide anu hadé: urang gancang nyandak leungeun pikeun angkat tina hiji modeu ka anu sanés atanapi ngareureuhkeun lagu. Saé saé kami miceun AirPods Pro langkung seueur tibatan AirPods: kami Transparansi pikeun gancang ngabales batur sapagawean. Nalika anjeun leres-leres badé motong sadaya, ngahapus headset cekung pikeun ngareureuhkeun sadayana.

Teu kawas AirPods, anu tiasa ngadek dina waktos anu panjang, sareng pamustunganana calik sering, AirPods Pro boro henteu gerak nganggo Ceuli urang - sareng urang henteu biasana fans format intra, langkung resep kana headphone tradisional. Ieu mangrupikeun tanda panyekat gancang kanggo hiji produk sareng tanda anu ogé nunjukkeun betapa suksés palaksanaanna. FIT pikeun headphone: urang kedah nganggo langkung sering tanpa musik tibatan nganggo musik. Telepon, dibantuan ku pangurangan dina bising, contona dina kristal sareng korespondén urang ngadangukeun pisan.

Naha urang bakal kuciwa dina pangalaman ieu anu ngarobih hubungan urang audio dina unggal dintenna? Leres, AirPods pantes ménu sorangan. Dinten ayeuna, pikeun ngonpigurasikeun aranjeunna, angkat ka Setélan, Bluetooth sareng pencét bunderan alit gigireun alat. Sigana integrasi produk anyar sareng panganteur tanggal pisan sareng henteu siap ngabagéakeun éta. Ulah nyebut ogé kasaluyuan sareng Androidanu ngan saukur masihan minimum bulistir: pasangkeun headphone sareng nganggo setélan anu dikonpigurasi dina alat ios.

Ekosistem anu dikawasa // Sumber: Louise Audry pikeun Numerama

Sok hésé masihan pendapat dina produk audio, langkung-langkung persepsi musik mangrupikeun hal anu subyektif. Ceuli anu teu percanten moal ningali béda antara skala. Sumawona urang uih deui kana patarosan aslina: naha urang leres-leres kedah ngaregepkeun kasatiaan lagu-lagu anu teu kaganggu nalika, dina hal naon waé, urang ngalih dina lingkungan anu bising anu pinuh ku gesekan?

Jalanan, subway, beus atawa angkutan jangka panjang sanés tempat-tempat dimana waé tiasa profiter musik sareng helm pangsaéna henteu tiasa dilakukeun teuing ngalawan hubbub dina latar tukang atanapi tanduk anu nyababkeun simfoni. Ieu sababna, nalika urang parantos ngarti seuseueurna ngagunakeun jenis produk ieu, urang ukur tiasa nganggap aranjeunna salaku diadaptasi kana lingkunganana. Anjeun moal milari kanyamanan ruang tamu, atanapi tabung amp Anjeun sareng speaker 5.1 anjeun. Tapi éta anu urang milarian? Leres henteu sareng AirPods Pro kacida sanggup ngahasilkeun sora anu kuat sareng adaptasi pikeun ngupingkeunana.

Daptar puter kami bingee pikeun uji éta dédéngéan pisan nyéépkeun - langkungna kami parantos disimpen dina sadaya parangkat nguping urang anu sanés. Sora kotor, dikomprés tina période Neil Young Hey Hey My My nganyatakeun sorangan dina sagala kasirupan, ku gitar beurat sareng solos anu saé sampurna. Sora muncul sampurna dina jenengan ieu. Jarak gedé ka arah Sidang Parah Atos tina Weyes Getih atanapi sora anu matak lucu tina Alma Forrer dina Taun ajag dieksekusi sacara sampurna, AirPods Pro parantos betah dina sora elektro anu digarap, ngantepkeun lagu anu beda-beda muncul tanpa ngabingungkeun. Pangamatan anu sami YESUS AYA KATA ti Kanye West atanapi Arvoles ku Avishai Cohen: AirPods henteu sigana sigana pisan kana hiji frekuensi, senar ganda bass anu kompléks dina Injil Yeezy.

Bisa jadi dina logam industri anu rada langkung industri AirPods Pro sigana teu pikaresepeun - tapi pendapat tetep subyektif. Rammstein anu terakhir henteu tiasa janten langkung ageung, saolah-olah komprési dina Apple Music dikhianati ku headphone ku unggal kecap. Kami sakapeung mikir dina taun 2000 ngadangukeun MP3 goréng anu diunduh dina Kazaa. Pangamatan anu sami, sanaos sakedik kirang dibaca, dina Slipknot anu terakhir. Kami Henteu Anjeun jinis. Sareng deui: urang ngobrol ngeunaan ngaregepkeun perhatian pikeun kéngingkeun pengadilan. Panginten panginten urang teu bakal kuciwa dina panggunaan nyata, dina angkot atanapi kalungguhan.

Jelas, obyék pangleutikna Apple sigana, dina ahir taun, produk panggedéna na.

AirPods Pro Apple ngiringan 279 € di bodas (AmazonFnacapel)





di pondok

Apple AirPods Pro

Catetan indicative: 5 / 5

AirPods Pro mangrupikeun salah sahiji objék téknologi anu suksés dina ahir taun. Saatos ngasongkeun format nirkabel nirkabel sareng AirPods, Apple pédah tina pangalaman 3 taun-taun nyandak léngkah anu langkung ageung sateuacan kompetisi.

Diémbarkeun tanpa konperénsi, AirPods Pro parantos gancang janten penting dina kahirupan urang sapopoé: dina ngan sapuluh dinten uji, kami resep yén urang gaduh produk anu jadi ngalaji kabiasaan urang sareng ngarésponsipna sampurna pikeun kaperluan urang anu sigana kitu pikeun urang parantos ngancik dasawarsa. Sareng ieu, nganggo atanapi tanpa musik.

puncak

  • Ergonomis sareng desain anu sampurna
  • Salaku saé tanpa musik
  • Ngirangan noise pinter

awon

  • Ekosistem Apple anu diparentahkeun
  • Konfigurasi canggih hésé diaksés
  • Dina modeu Transparansi, jalma-jalma henteu terang yén anjeun ngupingana

Saha nu saha

Bagikeun on jaringan sosial

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.numerama.com/tech/567920-test-des-airpods-pro-dapple-deja-bien-plus-que-des-ecouteurs.html#utm_medium=distibuted&utm_source=rss&utm_campaign=567920