Wahyu Royal: Naha Naha Charles sareng Camilla Seduce Veterans dina D-Day Service

Pangeran Charles bakal nempatkeun wreath di Cenotaph dina Zikir Peringatan nalika prajurit parantos ngalangkungan tugu London. " Pod Simpen Ratu Dipimpin ku Ann Gripper sareng rutin ngenalkeun redaktur Daily Mirror, Russell Myers. Dina épisode minggu ieu, Ibu Gripper nyarios ka Kepala Peringatan Diraja Inggris, Catherine Davies, anu ngagaduhan carita anu nyarios pikeun nyarioskeun ngeunaan Charles sareng Camilla .

Dr Davies nyarios, "Kuring ngagaduhan hak pikeun Bayeux dina acara ulang taun 75e peringatan D-Day [dina Juni].

"Kami ngagaduhan marquee anu ageung pikeun para veteran kami saatos jasa éta.

"Kuring ditiup pisan ku waktos Pangeran Wales sareng Duchess of Cornwall nyéépkeun ku unggal Samaun di rohangan ieu.

"Pikeun ningali pameunteu ieu séhat - aranjeunna henteu hoyong hatur nuhun, tapi pikeun ngaku yén aranjeunna parantos nyumbang sareng ngadamel bédana mangrupikeun hal anu penting pikeun jalma.

Pangeran Wales sareng Duchess of Cornwall (Gambar: Getty)

Pangeran Charles jeung Camilla

Charles sareng Camilla dina acara pengetan D-Day dina Juni (Gambar: Getty)

"Sareng aranjeunna nyerah ka unggal jalma sareng ngajadikeun aranjeunna karasaeun, Kuring pikir sapertos pangeran, sapertos jalma anu khusus ngan sakedap.

"Aranjeunna kedah cicing di tenda ieu dua dugi ka tilu jam.

"Aya sababaraha foto, tapi sanés pikeun masarakat, éta pikeun para veteran, éta pikeun komunitas ieu.

"Éta ngan ukur pikeun aranjeunna anu aranjeunna ngalakukeun hal anu penting pikeun aranjeunna.

Maca deui: Kaméra: Sieun kulawarga pikeun Charles nyandak tahta

.

Duchess nampi pangambung dina pipina Arthur Jones, Samaun D-Day. (Gambar: Getty)

Pangeran Charles

Pangéran Charles sareng Samaun 94 Jack Mortimer (Gambar: Getty)

Pangeran Charles jeung Camilla

Pangéran Wales sareng Duches nganjang di Cornwall di London minggu ieu (Gambar: Getty)

"Éta endah pisan sareng ningali anu nyabak kana kuring.

"Éta bener nyarios pentingna émut saloba anu dipikirkeun urang."

Cik Gripper nambahan, "Urang kedah nyarios yén kami bakal enggal janten Duchess of Cornwall, dokter mamatahan ka anjeunna tetep di bumi kusabab aya inféksi dina dada. "

Ulah sono
Alesan anu tragis: Charles ngantosan lami janten kawin ku Camilla [Wangsit]
Wahyu Royal: Kumaha Charles Nyayogikeun Tukang Gambar sareng William jeung Kate [Wawasan]
Naha nyaéta Duchess of Cornwall béda ti ALL judul karajaan anu sanés [Wangsit]

Camilla, Duchess of Cornwall

Kaméra nuju tuang sacangkir téh di Swiss Cottage minggu ieu (Gambar: Getty)

Meghan Markle jeung Pangeran Harry

Camilla teu tiasa ngiringan Adipati sareng Duchess Sussex minggu ieu (Gambar: Getty)

Kaméra kedah sono kana pambukaan Lapang Peringatan di Westmins ter Abbey, anu dihadiran kamari Pangeran Harry et Meghan Markle .

Cik Gripper neraskeun, "Ieu mangrupikeun kagiatan anu mana kulawarga kulawarga karajaan ngagaduhan tugas anu leres.

"Kuring yakin anjeunna henteu bakal kantos dibatalkeun énténg."