Aya puluhan poéna dina blowout hiji dinten anu ageung ieu - BGR

329

Upami anjeun nuju maca ieu dina laptop anu lami anu badé ngalambatkeun sareng anjeun kasulitan, ayeuna mangrupikeun dinten kanggo pamutahiran. Penjualan Amazon Cyber® Senén 2019 kalebet halaman khusus anu dibungkus ku puluhan kasus anu béda dina laptop sareng desktop. Kami nembé parantos ngawartosan yén anjeun tiasa nyandak MacBook Air pikeun ukur 649,99 $ ayeuna sareng yén Amazon mangrupikeun hiji-hijina tempat anu nyandak kauntungan tina diskon anu penting dina Inci anyar Apple Pro 16 inci tapi ayeuna waktuna pikeun nargét mesin Windows 10.

Sorotan kalebet ASUS Vivobook Flip 14 Tina ukur 249,99 $, anu 400 ASUS VivoBook 15 pikeun 309 $, sareng 540 $ 2 1 Convertible Laptop Lenovo Flex 14 pikeun minimum bersejarah dina 349.99 $. Aya ogé tawaran anu pikaresepeun dina model laptop luhur, sapertos laptopna LG gram nganggo prosesor Intel Core 8 i Gen, 16 GB RAM sareng neundeun 256 GB harga dina 1 199,99 $. Milari sagala tawaran anu pangsaéna di handap sareng milari penjualan anu lengkep ici .

ASUS VivoBook Flip 14 (64 Go)

  • Kuat sareng efisien Intel Celeron N4000 1,1 GHz (Turbo dugi ka 2,6) GHz); 64 Panyimpen eMMC, 4 Go LPDDR4
  • Sistem operasi Windows 10 dina modeu S sareng desktop 1 365 kaasup; Webcam: Kaméra VGA
  • Pameran anu saé 14 â € ¢ kalayan tampilan Nano Edge FHD sareng téknologi Wide View sareng layar sentuh sareng sudut pandang dugi ka 178 Â ° dioptimalkeun pikeun hiburan
  • 13 "lega, 0,6" ipis sareng 0 "Bezel pikeun rélatif layar to-awak anu luhung 3%; casis aluminium sareng beurat lampu tabuh 73
  • 2 laptop di 1 dibabawa sareng dirobih kalayan opat modeu tampilan: tablet, tenda, nangtung sareng laptop

ASUS Vivobook Flip 14 (128 Go)

  • Prosesor Intel Quad-Core Pentium N5000 Intelektip sareng efisien (nepi ka 2,7 GHz), Panyimpen 128 Go sareng 4 Go DDR4 RAM
  • Layar 14 anu cemerlang dina pigura 13 inci sareng téknologi Nano Edge HD Wide View sareng layar sentuh dugi ka 178 Â ° Sudut pandang anu dioptimalkeun pikeun hiburan
  • 13 inci lebar, 0,6 inci kandel ku bezel inci 0,3 pikeun anu luar biasa layar 73% layar pikeun layar; Pigura aluminium sareng beurat diréduksi jadi buku 3,3
  • 2 laptop di 1 dibabawa sareng dirobih kalayan opat modeu tampilan: tablet, tenda, nangtung sareng laptop
  • Koneksi lengkep kalebet, USB 3.1 Type-C (Gen1), Micro HDMI, Micro USB 2.0, Reader Card SD, Headphone Jack sareng Audio Di Tambihan

ASUS VivoBook 15

  • Tampilan bezel lengkep NanoEdge HD 4 15,6 inci kalayan rasio layar-ka-awak anu luhung
  • Prosesor Intel Intel i3-8145U (mémori cache tina 4 MB, dugi ka 3,9 GHz)
  • 8 GB RAM sareng 128 GB SSD M.2; Windows 10 dina modeu S (switchable ka Windows 10 Home)
  • Erkonomis diciptakeun keyboard chiclet bercahya nganggo sensor cap jari diaktipkeun liwat Windows Hello
  • Desain Ergolift eksklusif pikeun posisi ketikan anu langkung saé
  • Sambungan lengkep, kalebet 3.1 Type-C USB, 3.1 Type-A USB, 2.0 USB sareng HDMI; 5 Wi-Fi Gigabit (802.11ac) (Kecap transfer USB bisa rupa-rupa) Diajar langkung seueur ngeunaan situs web ASUS

Lenovo Flex 14

  • Nepi ka 8 jam umur batré sareng téknologi ngecas gancang pikeun ngamajukeun laptopna nepi ka 80%
  • Aksi Pen (dijual sacara misah) ngamungkinkeun anjeun ngagambar atanapi nyandak catetan langsung dina layar, dimana waé anjeun ogé
  • Notebook 14 Flex ogé ngawengku palabuhan 2 USB, port 1 USB-C, maca kartu, port HDMI sareng jack audio
  • 10 Hd Parikesit (1366 x 768), 220 nits, cocog pikeun produktivitas atanapi kreatifitas,
  • Pemicu Privasi TrueBlock ngamungkinkeun Anjeun pikeun nutup webcam anjeun sacara fisik nalika anjeun teu nganggoana
  • Perlindungan komprehensif sareng Windows 10 ngabantosan ngalindungan tina virus, malware sareng ransomware

ASUS VivoBook 15

  • Prosesor AMD Quad Core anu kuat r5-3500u (cache 2M, nepi ka 3, 6 GHz) [19659007] 14. 1 inci lebar, 0,7 inci kandel sareng portabel kalayan bezel Nano Edge pikeun anu luar biasa layar layar pikeun layar 88%
  • 15,6 Full HD layar layar HD lengkep sareng perbaikan lunak Asus
  • 8GB DDR4 RAM sareng 256 Go SSD; Windows 10 House. Batré: 37WHrs, 2S1P, sél 2 Li-ion
  • Écét keyboard anu jelas bercahaya kalayan dicét sidik
  • Konéksi lengkep, kalebet USB 3. 1 Tipe-C (Gen1), USB 3. 0, USB 2. 0 sareng HDMI; 5 5 Wi-Fi Speed 802 High (11.XNUMXAC) ngajaga anjeun dihubungkeun dina kasus kamacetan atanapi gangguan (* Kecepatan transfer USB tiasa bénten-béda.Findikasi langkung seueur ngeunaan situs web Asus)

Asus ZenBook 13

  • Big layar 13,3 layar lengkepna bezel HD NanoEdge
  • Prosesor Intel Core i5-8265u (mémori cache 6M, dugi ka 3,9 GHz)
  • Panyimpen Gagang sareng 2 Go 512 Go PCIe SSD sareng 3 Go LPDDR8 RAM
  • Nyambungkeun sambungan sareng HDMI, jinis port USB C Card Reader, 5 Wi-Fi (802.11AC) sareng Micro SD (* Kecap transfer USB mungkin rupa-rupa Diajar langkung seueur ngeunaan situs web Asus)
  • Awak aluminium énténg sareng ringan tina 2,5 lb pikeun portability optimal
  • Windows 10 Home dipasang

Laptop LG gram

  • Laptop Ultralight timbangan ngan handapeun 2,5 lbs
  • Hayat batré anu panjang tina 72Wh dugi ka jam 18,5 * Hayat batré (* 2014 Mobile Standard)
  • 15,6 IPS layar Sentuh HD inci lengkep sareng kotak-ipis Ultra-ipis
  • Intel Core i7 (generasi 85th, 8565U)
  • 16 Go RAM sareng 256 Go SSD [19659007] Windows ngarep 10; Bahan (awak): alloy magnesium
  • Jenis Usb-C
  • Keyboard backlit - idéntifikasi sidik

OPERASI PORTABLE LAIN


ngiringan @BGRDeals on Twitter ngiringan nawaran pangénggalna warta anu kami mendakan dina wéb. Harga tiasa robih tanpa aya bewara. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

Gambar Sumber: Samsung

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR

Komentar anu ditutup.