Clash of Pangeran Andrew: Maitlis ngungkabkeun réspon Adipati anu matak ngabébaskeun "Andrew".

0 125

Panyampurkeun BBC ngajelaskeun saraf-na sateuacan na 45-menit tarian-to-face chat - ngajelaskeun pangalaman éta " dileupaskeun ". Tulisan dina The Guardian, saur, "Kami parantos ngamimitian ngarékam. Teu sangka kumaha akal anjeunna katingali. "Anjeunna ngajelaskeun kunaon ieu sanés saé babaturanna, langkung "babaturanna babaturan".

"Sakedap mah, kuring ngabayangkeun yén kuring ngémutan éta sagala salah, kuring leres ngartos cariosan.

"Tapi kuring tetep dina garis pananya. Sareng mayar. "

Epstein disabit di 2008 biaya biaya pelacuran di nagara Florida.

Ditempang uninga upami anjeunna nguciwakeun upami ningali miliar jutawan anu énggal - anu kapendak maot awal taun ieu saatos tétéla bunuh diri di sél panjara ngantosan sidangna pikeun trafik séks - taun 2010, Adipati York ngaku yén anjeunna henteu.

Pangeran Andrew nolak tuduhan (Gambar: Getty)

Pangéran Andrew Emily Maitlis

Pangéran Andrew dipanggang ku Emily Maitlis (Gambar: Getty)

Sakitar 16 menit saatos wawancara - sareng éta mangrupikeun jawaban anu, kanggo kuring, ngarobih sadayana

Emily Maitlis

Sanajan kitu, Maitlis teras naros upami anjeunna nguciwani sadaya silaturahimna, sareng tanggapanana na terang.

Anjeunna nerangkeun, "Éta sakitar 16 menit saatos wawancara - sareng éta mangrupikeun jawaban anu, kanggo kuring, ngarobih sadayana.

"Masih sanés," saurna. Sareng ka kuring ngeunaan kasempetan anu ditawarkeun ku Epstein yén éta "leres pisan mangpaat".

"Ieu pangakuan ikhlas sapertos kitu, panolakan gundul sapertos maén kaulinan kalayan hapunten anu langkung ageung atanapi penyesalan.

kirana: Rouhani ngabantosan "uranium sentrifuges canggih anyar"

Pangeran Andrew

Pangeran Andrew saur anjeunna henteu kuciwa kana hubungan silaturahim sareng Epstein (Gambar: Getty)

"Éta bakal janten titik balik tina sajam.

"Éta mangrupikeun lalaki - pangeran - anu parantos sumping tobat. Anjeunna sumping pikeun ngagem hak na nyariosna carita dina jalanna sorangan.

"Sakali kuring paham éta, sagala anu sanésna kaluar ti dinya. Andrew angkat liar. Unstoppable. "

Pangéran - anu kadalapan saluyu sareng tahta - nyarioskeun ka anjeunna "hal-hal anu teu diperyogikeun ku anjeunna," saur Maitlis.

Ulah sono
Sarah Ferguson dijelaskeun salaku "matak kuciwa" ku réaksi wawancara Andrew (Video)
Sarah Ferguson nyarios skandal Epstein nyababkeun "nyeri anu ageung" ka kulawarga (Wawasan)
Feud Pangeran Andrew: Naha Andrew masihan deui tawaran ieu ti Charles? (AN ANISIS)

Virginia Giuffre

Virginia Giuffre Nyarios Anjeunna Dipaksa Pikeun Gaduh Hubungan Kalayan Pangeran Andrew (Gambar: Getty)

Jeffrey Epstein

Jeffrey Epstein, difoto minggu sateuacan pupusna dina sél panjara (Gambar: Getty)

Anjeunna nambahan, "Ngeunaan masalah peluh nya sareng perjalanan ka Woking, pangaweruh dirina di imah Belgravia sareng klub wengi London."

Dina mangsa wawancara, Pangeran Andrew nyarios yén anjeunna henteu tiasa gaduh hubungan séks sareng budak awéwé di London anu sesah payuneun anjeunna kusabab anjeunna parantos balik ka bumi nalika pesta barudak wengi dina patarosan sareng teu acan kantos émut kantos kantos tepang sareng anjeunna.

Salah sahiji anu nuduh Epstein, Virginia Giuffre, nyarios yén anjeunna kapaksa ngintip hubunganana sareng Andrew di London, New York sareng di Pulo Karibia pribadi antara taun 1999 sareng 2002, nalika ujarna yén Epstein terus nya salaku "budak bandung".

Pangéran Andrew Sarah Ferguson

Kronologi hubungan Pangeran Andrew sareng Sarah Ferguson (Gambar: Getty)

Nanging, Andrew masihan sababaraha sabab kunaon akun na nyumponan anjeunna berpeluh sareng nari ampir dua puluh taun ka pengker di kelab malam London sateuacan ngencan awewe anu teu leres, kalebet naroskeun parantos kaserang panyawat médis anu nyegah anjeunna ka késang.

Wawancara ieu seueur ditingali salaku bencana hubungan masarakat, numutkeun Dickie Arbiter, urut juru carios Ratu, salaku "kacilakaan mobil".

Anjeunna ogé nyarios yén wengi anjeunna tepang ka dirina, anjeunna di bumi sareng kulawargana saatos nganjang réstoran Pizza Express di Woking sareng putrana Beatrice.

Pangeran Andrew

Pangeran Andrew angkat ti kantor karajaan saatos ngawawancara ngabeledug (Gambar: Getty)

{% = o.title%}

Anjeunna nambihan, "Abdi leres-leres sareng tiasa dikomartikeun pikeun nyarios yén éta henteu kantos kajantenan. Kuring henteu kantos émut kantos tepang sareng awéwé ieu, leres pisan henteu. "

Poto anu nuduhkeun pangeran nganggo panangan na dina cangkéng Cik Giuffre ti taun 2001 dipedalkeun dina média Inggris.

Sanajan kitu, Andrew nyatakeun yén anjeunna ngaku dirina dina poto, tapi ditaroskeun kaaslianana.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.