The Telltale Series "sareng" LEGO Star Wars II "- BGR

0 398

Abdi ngaraos siga seueur waktos di taun ayeuna nyempadkeun Microsoft's Games with Gold program pikeun turunna anu saé pikeun kualitas, tapi sahenteuna pikeun sasih, kualitas tina gratis kaulinan anu ditawarkeun indit ningkat. Microsoft dimimitian taun 2020 kalayan judul anu padet pikeun judul, anu pangsaéna anu henteu jelas éta tina Telltale Bat lalay séri petualangan Upami anjeun teu acan ngusahakeun éta, ieu mangrupikeun pangsaéna Bat lalay carita anyar dina sajarah. Pasihan éta ditembak.

Styx: glares gelap mangrupikeun salah sahiji sababaraha patandingan siluman anu leres tina generasi, janten upami anjeun langkung milih nyolong tukangeun musuh anjeun tinimbang ngabantingkeun sirah anjeun, ieu tiasa dipikaresep pikeun anjeun. Sareng Lego Star Wars kaulinan sok waktos na alus, sareng sareng Naékna Skywalker minggu ieu waktosna sampurna.

Ieu detail ngeunaan kasadiaan sadaya Xbox One sareng Xbox 360 kaulinan sareng Emas pikeun Januari:

Anjeun bakal ngahemat $ 64 upami anjeun nyandak sadaya opat patandingan sareng tiasa nambihan dugi ka 4000 poin kanggo skor pamuter anjeun. Ogé, émut yén unggal judul Xbox 360 mundur cocog sareng Xbox One, ku kituna upami anjeun henteu ngagaduhan Xbox 360, anjeun masih tiasa ngauntuk ka opat kaulinan anu didaptarkeun di luhur. Sareng sakumaha biasana, sababaraha kaulinan gratis ti bulan panungtungan masih sayogi upami anjeun rurusuhan, janten pastikeun unduh aranjeunna sateuacan aranjeunna ngamimitian mayar deui.

(terpadu) https://www.youtube.com/watch?v=lkNws9X0-A4 (/ terpadu)

sumber gambar: Xbox

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.