Margot Robbie: upacara ieu dimana anjeunna janten mabok anu anjeunna nyangka anjeunna maot

0 136

Margot Robbie ngajantenkeun rusiah anu langka ngeunaan nginum na. Sareng aktris Amérika nyarioskeun sareng humor dina nalika anjeunna maot maot mabok dina upacara panghargaan. Ditanya ku E! Warta dina karpét beureum tina pésta Jimmy Kimmel Live! Margot Robbie émut: "Abdi nginum pisan dugi ka leungit eling", saur anjeunna ka interlocutor nya ku seuri. Kanyataanna kajantenan sapuluh taun ka pengker, di Australia, di Logie Awards. Sarua jeung Emmys. Éta nalika datangna kadua na pikeun upacara anu Margot Robbie sigana resep pisan parasmanan.

Béntang Wall Street Wolf bangun di jamban di Crown Casino. "Kuring henteu terang tempat ieu nutup - biasana aya rébuan jalma. Abdi angkat sareng éta pangalaman anu anéh, teu nyata, sabab teu aya anu sanés ... sadetik, dina kaayaan mabok, kuring nyarios ka diri sorangan 'Naha kuring paéh? Dupi éta purgatory? Naha kuring antara langit sareng naraka? Éta anéh. " Éta ngan ukur nalika anjeunna lumpat ka awéwé beberesih yén anjeunna sadar yén henteu, anjeunna henteu maot!

Hiji kahirupan anu tebih ti Hollywood?

Dina wawancara sareng Closer Januari kamari, Margot Robbie, 29, ngandelkeun naon anu disangka rhinestones sareng glitter di Hollywood. "Sisi anu sugih sareng glamor ieu sanés pisan. Kuring asalna ti latar tukang anu lumayan. Kuring émut indung kuring ngahémat artos pikeun pilem. " Kaayaan pikiran anu nyalin unggal poé: "Éta sababna kuring sok ngadamel bedana antara kahirupan pribadi sareng padamelan abdi. Nalika kuring balik ka imah, kuring mendakan salah sahiji jinis normalcy sareng jalma anu kuring resep. " Sadayana Madam!

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/margot-robbie-cette-ceremonie-ou-elle-etait-tellement-saoule-qu-elle-a-cru-mouri-1063177

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.