Elodie Frégé: kampanye pisan nya seksi pikeun merek lingerie

0 109

Elodie Frégé ngabogaan langkung ti hiji senar kana busurna. Kamis tanggal 26 Désémber 2019, dina tungtung dinten, anjeunna porsi poto kampanye iklanna kanggo mérpék ​​lingerie. Kanyataanna, jelma nu nembang mangrupikeun wajah anyar tina merek Cervin Paris, anu kasohor ku stoking sareng pangluhurna. Sababaraha dinten sateuacan anjeunna, merek parantos ngaleupaskeun sababaraha tembakan nembak ieu anu lumangsung dina hotél Marriott mewah, dina Champs-Elysées, di Paris. on poto anu dibagikeun ku Elodie Frégé, anjeunna ngagem pakéan héjo anu luhur sareng ngantepkeun kaos kaki anu seksi pisan. Dina poto anu séjén anu dibagikeun ku merek, urut juror ti New Star matak pikaresepeun. Kadang-kadang nganggo rambut dina angin, atanapi anu ngagulung kana garis pigurah, anjeunna dipasihan penah sapertos modél anu profésional.

Sanajan kabagjaan na tiasa sadayana, pesen anu ditulis ku Elodie Frégé pikeun ngabarengan poto na, rada hariwang fans na. " Dinten anu kuring écés parantos siap ngagungkeun Natal ... langkung siap ti kantos, langkung saé disiapkeun ti saha waé pikeun nyalirakeun hiji Natal malah langkung sakti ti anu sateuacana, gelembung kuring ditangan, benang lurex kuring ditetepkeun di tukangeun dengkul kuring, dihias ngagambar tarian improvisasi paling geulis kuring dina panangan mahluk anu mulia dina haté kuring ... Naha éta ngaleungitkeun? Kabehanana aya (dina poto)", Anjeunna awalna dibagikeun.

Naha Elodie Frégé tunggal?

Tapi, éta tutugan pesen anu nunjukkeun étaayeuna anjeunna tiasa bujang. " Abdi siap leres. Pikeun seueur hal ... Sareng ...", Saur Mang Deui, nambihan emoticon tina bom. Yakin yén anjeunna bujang ayeuna, seueur fans ngaharepkeun awéwé éta pikeun mendakan cinta pas mungkin.

ve

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/elodie-frege-sa-campagne-tres-sexy-pour-une-marque-de-lingerie-1064967

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.