"Babaturan" nyésang Netflix wengi ayeuna di tengah wengi - BGR

0 388

perhatian guys fans: Upami anjeun cukup untung pikeun ngajauhan damel ayeuna, panginten kusabab Taun Anyar, anjeun panginten badé ngalebetkeun sababaraha streaming streaming ayeuna guys dina Netflix - sabab dinten ieu mangrupikeun kasempetan terakhir anjeun pikeun ngalakukeunana.

Saatos dinten ayeuna, éta sitcom NBC hit bakal ngaleungit tina streamer sateuacan sateuacana pikeun jasa HBO HBO Max anyar ti Méi. Ieu nandaan titik balik dina anu disebut perang terus, sabab naon anu dianggap mimiti séri paling populér kadua dina A.S. nembe taun 2018, jasa streaming panggedéna ditinggalkeun pikeun saingan upstart énggal. Salaku tambahan, antara guys"Ninggalkeun Netflix dina tanggal 1 Januari sareng muncul dina HBO Max di cinyusu, anjeun moal tiasa nyebarkeun éta - ogé, dimana waé.

Ieu naon anu kuring nyobian, dina salembar anu ku kuring nyerat dina waktos anu sami taun ka DVD. Ieu dimana hoering peminat super dina sadaya usum DVD set ieu ti pagelaran anu bakal dianggo. Upami anjeun masih gaduh aranjeunna, tangtosna, anjeun henteu kunanaon. Anu sadayana anu sanés? Nya, pilihan anjeun sababaraha. Anjeun tiasa nyéwa atanapi mésér épisisi atanapi musim individu guys tina sumber anu disangka, sapertos Amazon sareng iTunes - kiwari parantos nawiskeun sadayana séri, unggal 10 musim, mésér kanggo $ 139,99.

Perjangjian sareng WarnerMedia, perusahaan induk HBO Max, ngalebetkeun pamayaran $ 100 juta kanggo hak siaran ekslusif guys salila 12 bulan. Éta mangrupikeun skor HBO Max anu ageung pikeun ngagelarkeun acara, anu ogé luar biasa kasohor di tengah balong. Numutkeun inohong éta tina watchdog siaran Inggris Ofcom, dua kali saloba jalma taun 2018 ningali acara di Netflix tibatan naon waé dina streamer éta.

Mangrupikeun awal tina diaspora eusi anu gedé. Upami anjeun hoyong neraskeun siaran guys, anjeun kedah mayar $ 14,99 ka HBO Max. Kitu ogé, acara anu sanésna bakal lami badé angkat tina Netflix, sapertos Kantor kantor. Anjeun masih gaduh sataun, teras anjeun angkat ka jasa streaming Merak Comcast nu masih teu diterbitkeun. Samentawisna, Seinfeld, bakal ditambah ka Netflix dina taun 2021. Nyimpen tempat acara karesep kami parantos ampir bakal janten profésional sepenuh waktu.

Sumber gambar: Warner naros.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.