Netflix hoyong nyéwa tukang sawala

0 406

"Naha anjeun anu ngamotivasi, hasil-berorientasi serigala lone?" Netflix naros nalika muka tawaran padamelan di halaman wébna. "Naha anjeun gaduh gairah pikeun ngarengsekeun masalah sareng maéhan monster (sacara harfiah sareng kiasan)? Naha parapatan tina pedang pérak sareng sato sihir ngagoda anjeun? Upami kitu, baca kanggo kasempetan proyék Netflix anu pikaresepeun! Leres, éta mangrupikeun hal anu leres, sabab Netflix tétéla ngarékam tukang sihir gaul.

Panawaran padamelan, dipendakan dina link ieu, mangrupakeun kudeta pamasaran lucu pikeun séri TV énggal na, witcher nu, anu sacara kritis diaklaim ngan ukur sababaraha dinten ka pengker. Acara na mangrupikeun salah sahiji acara anu paling populer di Netflix mertimbangkeun sadaya diskusi online ngeunaan éta, tapi ogé tina Netflix, rada ditaroskeun rankings.

Tawaran padamelan ngandung sababaraha permata anu gemilang sareng sadayana ningali kana pilem. Salaku conto, ieu mangrupikeun padamelan anu dibutuhkeun:

  • Anjeun bakal salah sahiji seueur ahli sihir anu jawab nyukcruk sareng ngeureunkeun sagala jinis raksasa, sato galak, sétan, maling, jsb.
  • Kedah gaduh alat sorangan! Kuda, dua pedang, sareng rupa-rupa potion penting, sedengkeun baju, ranté, sareng alat anu séjén disarankeun.
  • Multitasking janten kabiasaan anjeun. Anjeun kedah tiasa ngalaksanakeun padamelan anjeun ayeuna bari nawiskeun guru ka tukang sihir, sabab bakal sadar yén ieu téh takdir.
  • Cocog pikeun pencinta alam, anjeun bakal nyéépkeun bagian ageung di dinten anu anjeun damel di luar.
  • Urang bogoh ka kuda! Upami sobat anjeun anu paling dipercaya sareng terapi dipercaya nalika ngembang nyaéta kuda, anjeun bakal nyocogkeun sampurna.

Éta langkung saé - ieu mangrupikeun naon anu calon anu kedah ditawarkeun:

  • Nyepeng gelar opat taun ti sakola Witcher akreditasi atanapi gaduh pangalaman hirup anu sarimbag
  • Anu tiasa angkat sababaraha ratus pon langkung overhead
  • Ulah sieun digawé sacara mandiri sareng ngirangan waktos jangka panjang waé; cai cai langka
  • Boga pamahaman anu leuleuy tina jahat anu langkung goréng sareng anu langkung hadé
  • Mendemonstrasikan keterampilan komunikasi verbal alus teuing, terang kumaha badé ngobrolkeun sareng rupa-rupa klien; kaahlian komunikasi tinulis nyaéta tambah
  • Kase selesa sareng laju gancang dina sagala jinis lingkungan pagawéan, ti kota dugi ka rawa, ngalangkungan leuweung sareng gunung
  • Tetep fleksibel - cekap ngadamel tenda ayun atanapi tangle ku hantu - bari cekap cukup pikeun teu malire tangisan riungan atanapi perangkap gaib tina wizard.
  • Satuju yén monster paling awon nyaéta anu urang ciptakeun

Anu pikaresepeun nyaéta Netflix saleresna masihan paréntah ngeunaan cara nerapkeun padamelan éta. Anjeun kedah nyayogikeun nami anjeun, alamat email sareng aplikasi pidéo na menit pikeun alamat email anu dirancang pikeun ngintipkeun padamelan ieu: witcherforhire@netflix.com.

sumber gambar: Netflix

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.