Gollum 'sumping di PS5, Xbox Series X taun 2021 - BGR

0 485

Di Maret 2019, pamekar Daedalic Entertainment ngumumkeun yén éta damel didamel anyar pangeran tina cincin patandingan dipicu pikeun diluncurkeun dina taun 2021. Dina waktos éta, studio nyarios pertandingan bakal ngaluncurkeun dina PC sareng "sadayana platform konsol anu relevan dina waktos éta," nyarios sareng Émbér majalah pikeun masalah Pebruari 2020 na, Daedalic mastikeun yén Panembahan Cingcin: Gollum memang bakal sayogi dina PS5 sareng Xbox Series X dina peluncuran taun hareup.

Salian janten salah sahiji studio munggaran anu ngumumkeun game salib platform pikeun konsol generasi penerus, Daedalic ngabahas detil anyar ngeunaan Gollum oge, jigana tiasa miang ti pilem.

Numutkeun tulisanna, Gollum bakal janten kaulinan siluman sareng tingkat anu ageung sareng fokus kana kapribadian dual karakter utama, tapi bakal kirang telenges tibatan anu sanésna pangeran tina cincin media. Sutradara seni Mathias Fischer nyatet yén ukuran Gollum henteu dinyatakeun sacara jelas dina buku asli, sareng sanaos anjeunna henteu siap nunjukkeun naon tafsiran karakter anu anyar ieu sapertos, anjeunna nyatakeun yén Gollum di buruan " teu ampir sarua sareng Andy Serkis, (aktor anu ngajelaskeun Gollum sadayana pangeran tina cincin pilem). "

Fitur ieu nyungkabkeun yén patandingan éta bakal sakitar 20 jam sareng anjeun bakal papanggih Gollum saatos anjeunna parantos dikorupsi ku The One Ring. Dina unggal bab, anjeun bakal nyandak kaputusan anu bakal nangtukeun naha karakterna tumiba ka jero Gollum atanapi ngajaga hubungan sareng Sméagol.

"Éta henteu ngan ukur milih janten Sméagol atanapi Gollum, margi Gollum mangrupikeun éntitas, éta teu sederhana. Masing kapribadian diserang ku anu séjén; dulur kedah ngabela diri, "saur desainer kaulinan Martin Wilkes. "Anjeun meureun gaduh dua, tilu atanapi opat konflik per bab anu bakal nuju ka titik kaputusan ahir. Sareng di titik kaputusan ahir ieu, éta bakal langkung hésé milih Sméagol, upamana, upami anjeun kantos berjuang pikeun sisi Gollum sateuacanna. "

2021 janji janten sataun anu ageung pikeun pangeran tina cincin waralaba sapertos Siri prequel Perdana Video diperkirakeun debut dina sababaraha titik taun hareup, sareng Amazon Game Studios damel anyar pangeran tina cincin MMO ogé Kaulinan Athlon. Sanes proyék ieu ngagaduhan tanggal sékrési, tapi, sahenteuna pisan, urang kedah terang langkung seueur ngeunaan duanana dina waktos ayeuna. Panembahan Cingcin: Gollum hits PS5 sareng Xbox Series X.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.