Adam Sandler, Beku 2 sareng 5 snobs gélo sanés - BGR

0 401

Saatos nominasi taunan Oscar diterbitkeun, masih aya sababaraha kaluputan anu ngaleungitkeun sareng daptar daptar snobs pangbadagna Akademi taun ieu. Taun ieu henteu aya bedana, sanaos Wahyu Senén énjing nominasi sateuacan Anugerah Akademi 92nd (diayakeun tanggal 9 Pebruari) masihan gambaran anu siga padamelan sababaraha prestasi industri film kasohor dina taun ka tukang, anjeun panginten sigana mah sigana aya sakedik deui hilap-hilap sareng ngabingungkeun sapertos biasa.

Snobs sapertos Adam Sandler nampik nominasi potret tukang emas anu rendang dina jalanna di A24 Permata uncut. Sanaos sareng Beku 2, Dileupaskeun dina bulan Nopémber, anu mawa karakter anu dipikacinta sapertos Elsa, Anna sareng Olaf dikaitkeun sareng carita anu saé sareng lagu anu tiasa diinget. Pilem na film animasi anu paling nguntungkeun sepanjang waktos - tapi kumaha waé anjeunna henteu pantes nominasi kategori animasi pangsaéna dina sataun ieu?

Aya, tangtosna, taun ieu anu tiasa ditebak, ti ​​Joaquin Phoenix Joker nyokot séri nominasi (11) di tempat pikeun The Irishman, Sakali kana hiji waktu di Hollywood et 1917. Sakumaha anu ceuk urang, kumaha, snobik sami-sami diprediksi, ku cara masing-masing, sanaos aya sabagianana sigana rada teu pati tiasa dibédakeun taun ieu. Di handap ieu urang bakal ngiringan naon anu urang yakin janten diantara anu paling penting.

Adam Sandler, pikeun Permata uncut: Hiji ieu bakal némbongan di luhur daptar tina snobs pangbadagna taun ieu atanapi ampir. Panginten pilem éta pissed teuing? Éta kalebet, upamana, Bom F anu katujuh dina sajarah bioskop. Leungit, éta kaluar dina bulan Désémber sareng nyababkeun ton buzz nalika usum liburan pikeun pilem. Prestasi Sandler salaku kamasan Howard Ratner mangrupikeun pangsaéna, upami henteu anu saé, tina karirna. Éta pisan maniacal, daging sareng kenangan, sareng éta karunya yén éta henteu dicalonkeun pikeun aktor anu pangsaéna.

Beku 2: Kumaha ieu terus janten salah sahiji film animasi anu paling nguntungkeun sepanjang waktos, sareng henteu gagal nampi animasi anu paling hadé dina waktos ieu, saluareun kuring. Pikeun pulas péso pisan, pilem masih gaduh cekap pikeun jualan kantor pikeun ngalakukeunana salah sahiji panghasilan pangbadagna film sadaya waktos.

Greta Gerwig, pikeun Wanoja sakedik: Nyaeta kategori diréktur anu pangsaéna dina waktos ieu nyayogikeun sadayana lalaki. Henteu kumargi pangurus mangandeuh, Joker, Sakali kana hiji waktu di Hollywood, 1917jeung The Irishman éta henteu pantes, tapi Greta Gerwig pasti gaduh unggeuk pikeun kapamimpinan na Wanoja sakedik. Pilem ieu henteu sakalian dipandang ningali, sabab meunang satengah belasan nominasi, tapi Gerwig mangrupikeun hiji anu ngadaptasi adaptasi ieu novel klasik jadi salah saurang pamiarsa modéren tiasa ngahargaan bari ngahargaan carita na sorangan , sareng éta parantos dipikanyaho sapertos kitu.

George MacKay, pikeun 1917: Aya sakedik Tom Hanks /castaway bagian tina pagelaran George MacKay dina sutradara drama Sam Mendes 1917, anu ditembak pikeun masihan penampilan tunggal, ngalaksanakeun kontinyu anu lumangsung sacara nyata. MacKay kedah ngalaksanakeun bagian anu hadé dina pilem kana taktak, sareng upami anjeun bakal ningali éta (sareng anjeun kedahna!), Anjeun bakal ningali hartosna. Urang henteu tiasa nyarios langkung seueur bari ngarusak barang, tapi éra anu sanés di dieu.

Jennifer Lopez, pikeun Hustlers: Anu akademi teu dipaliré Jennifer Lopez pikeun pagelaran dirina salaku jajan New York murag kana ember anu sami sapertos posis Sandler. Duanana nyaéta laps karir anu pangsaéna pikeun unggal aktor, jeung Hustlers ngasahkeun langkung ti $ 100 juta di kantor box, sabagian ageung kusabab ilustrasi J Lo tina tukang jajan anu ngajalaken para nasabahna - sok dina moro pikeun skor gedé salajengna, sapertos perhiasan Sandler.

Taron Egerton, pikeun Rocketman: Ieu mangrupikeun masalah, kanggo kuring, kalayan Taron Egerton disalabarkeun pikeun ngaungakeun aktor anu pangsaéna pikeun ngalambangkeun Elton John dina Rocketman biopic. Taun ka tukang, Rami Malek masihan kami prestasi anu sami (ngagambarkeun Freddie Mercury di Ratu Bohemian rhapsody), kecuali yén anjeunna nyinkronkeun sadayana dina lambé. Dina hal ieu, kumaha, Taron nyanyian lagu Elton dina film, janten henteu anu kantos sateuacanna?

Awkwafina, kanggo pamitan ka: Ieu panginten panginget tina snubs, tapi éta mangtaun. Pilem ieu mangrupikeun kekasih anu kritis, sareng Awkwafina parantos kéngingkeun Golden Globe, tapi panginten pagelaran na teuing ... sedeng pikeun pamilih Oscar? Éta pasti dikuasai ku Awkwafina nyalira, anu ngubur sadaya tanaga anu biasa pikeun masihan kami skala émosional anu hadé sareng jero.

sumber gambar: Matt Baron / Shutterstock

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.