Krisis rumah sakit: "Kami henteu acan kantos didangu pisan" duka kapala jabatan - VIDEO

0 338



RTL GUEST - Stéphane Dauger, kapala jasa resediasi murangkalih di Rumah Sakit Robert Debré di Paris sareng anggota koléktor Inter-Hôpitaux, mangrupikeun salah sahiji dokter sareng kepala jasa anu nyatakeun siap ngantepkeunana. Anjeunna ngingetkeun kurangna sumberdaya, sareng ngirangan kurangna pamaréntah pikeun ngadangukeun.

https://www.rtl.fr/actu/debats-societe/crise-des-hopitaux-on-n-a-toujours-pas-ete-entendus-deplore-un-chef-de-service-7799890950

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=yhfzQbbVB5Y

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.