"Wilujeung bidadari sakedik" Barudak anu autistic maot saatos "disiksa" di sakola - SANTE PLUS MAG

0 60

Teuing sabaraha kali, murangkalih barudak janten kalakuan kejem ku murangkalih sanés, bahkan ku déwasa disangka jaga. Kekerasan ieu umumna nandaan murangkalih pikeun kahirupan sareng maksa anjeunna nyandak koper émosional sareng anjeunna salami umur na. Nalika murangkalih anu ditaroskeun ku cacad, kalakuan kejem sigana langkung ngagedek tibatan cara masihan empati. Ieu mangrupikeun kasus Max Benson, anak anu autisistis anu leungiteun saatosna saatos diikat ku 3 karyawan sakola swasta nya kusabab anjeunna teuing ngaganggu. Carita ieu dipasihan ka kami ku batur-batur ti CNN.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Majalah Kaséhatan MORE

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.