TIP: 26 TUTUP SUKU DIRI KANGGO AND RAKAN SUKU

0 194



Hal hobi tiasa dicobian sareng anjeun sareng babaturan

Hei guys, anjeun pilari gaduh senang sareng sobat anjeun? Teras dina pidéo ieu, kuring hoyong ningalikeun sababaraha tantangan anu senang anu anjeun tiasa nyobian di pésta atanapi kaméra pikeun seuri.
Anjeun tiasa nyobian tangtangan ngagosok kuku - dimana anjeun nempatkeun ton manikur kuku anjeun sareng cobian ngahontal dugi ka 100 lapisan atanapi langkung.
Lain hal anu anjeun tiasa nyobian nganggo popok-tantangan nyaéta tantangan kaos. Dina hiji ieu, anjeun nyobian ngagemkeun kaos kaos-dugi dugi ka teu tiasa gerak. Teras anjeun tiasa ngalih ka jaket.
Tangtangan anu langkung ageung anu dulur resep nyaéta tangtangan marshmallow atanapi tangtangan arab gubur. Dimana jalma nyoba nempatkeun saloba marshmallow dina sungut-gancangna. Pikeun ngadamel ieu rada langkung hese, nalika ngalakukeun ieu, anjeun tiasa nyobian ngaraos kelenci montir. Upami henteu, anjeun leungit.
Naha anjeun katingali salah sahiji kanyataan atanapi acara TV animasi dimana selebritis kedah nempatkeun leungeunna dina kotak tanpa ningali sareng nebak naon anu aranjeunna nyabak? Muhun, sanés tangtangan anu lucu sareng cara anu pikaresepeun pikeun babaturan anjeun? Anjeun ngusahakeun éta dina pidéo ieu: 1:46

timestamps:
0:51 - Tangtangan Marshmallow
2:10 - Henteu tangtangan leungeun kuring
3:43 - Cara anu pikaresepeun pikeun babaturan anjeun
5:51 - Coba ieu upami babaturan anjeun ngagem kacamata
7:22 - Kaulinan fun pikeun dicobaan
9:08 - Kompetén ngageser
10:28 - Piala - kaulinan dewan

----------------- -------------

Jaringan sosial kami:

Facebook: https://www.facebook.com/5min.crafts/

Instagram: https://www.instagram.com/5.min.crafts/

Twitter: https://twitter.com/5m_crafts

Langgan 5 GIRLY menit karajinan: https://goo.gl/fWbJqz

Ngalanggan 5-Menit Karajinan kids: https://goo.gl/PEuLVt

Langgan 5-Menit Kerajinan LELAKI: http://bit.ly/2S69VUG

Sisi hade Youtube: https://goo.gl/rQTJZz
----------------- -------------

Pikeun leuwih lengkep video sareng artikel, mangga buka: http://www.brightside.me

Musik ku Epidemik Sora: https://www.epidemicsound.com/ .

trik ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=oskdbp71ATw

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.