Camp Moo: Setien lulus sapi ka Barcelona

0 243

BARCELONA - Quique Setien nyatakeun anjeunna gaduh masalah ngartos yén anjeunna parantos dibéré padamelan pangluhurna di Barcelona saatos nyéépkeun Senén sareng sapi di kampung halamanna di kalér Spanyol.

Setien, pangangguran saprak ninggalkeun Real Betis usum panas, diganti Ernesto Valverde dipecat salaku palatih Barça dina kontrak dugi ka 2022. Anjeunna mimiti ngalatih dina dinten Salasa sareng bakal janten kanu kancah pikeun pertandingan kajawaraan dinten Minggu ngalawan Granada di Camp Nou.

- Implengan La Liga ESPN: ngadaptar ayeuna!
- Iraha jandéla pangiriman dibuka deui?

"Henteu dina impian liar kuring, kuring bakal bayangkeun keur didieu," saur Setien dina konperénsi pers bubuka. "Sagala kajadian kitu gancang. Ngan kamari, kuring leumpang di samping sapi di kampung kuring; ayeuna kuring di dieu pikeun ngalatih pamaén anu pangsaéna di dunya. "

Setien, 61, henteu nyandak rute dawam ka puncak. Salila karir nomad, anjeunna utamana ngalatih Lugo, Las Palmas sareng Betis. Anjeunna henteu kantos meunang piala sareng hasil La Liga pangpayunna nyaéta kagenep sareng Betis dina usum 2017-18.

Nanging, anjeunna diaklaim ku cara timnya maén bal, naha éta Barça kéngingkeun anjeunna.

"Jujur, kuring ngan ukur teu tiasa ngabayangkeun yén aranjeunna angkat ka abdi," anjeunna nambahan. "Kuring henteu gaduh CV lengkep, kuring henteu kantos meunang piala. Hiji-hijina hal anu kuring gaduh, anu kuring parantos nunjukkeun salila sababaraha taun, nyaéta filsafat bal ieu anu kuring resep.

"Kuring parantos ngagunakeun falsafah anu sami dimana waé kuring parantos, tingali di sisi kuring di Las Palmas sareng Betis, aranjeunna maén bal anu saé. Iraha kuring angkat ka klub anyar, kuring ngan ukur ngajamin hiji hal: yén maranéhna bakal maén bal anu saé. Kuring henteu gaduh teu terang naha éta bakal cekap pikeun ngayakinkeun hiji klub ageung pikeun masihan kuring kasempetan, tapi kuring nganuhunkeun pisan. "

Valverde, anu meunang dua gelar kajuaraan berturut-turut salami tetep di Catalonia, daun sareng Barça di sirah La Liga sareng aman kanggo tahap kalah di Liga Juara-Juara, dimana aranjeunna bakal nyanghareupan Napoli.

"Henteu biasa," saur Setien. "Dina kaayaan kuring, anjeun bayangkeun yén anjeun bakal nampi tawaran ti tim dina kasusah sareng di handapeun méja. Abdi nganuhunkeun pisan pikeun karya anu dilaksanakeun ku Valverde. "

Pamecatan Valverde sareng pengangkatan panerusna dikritik kusabab cara aranjeunna dimeunangkeun sacara umum. Pituduh kabuka Barça ku Xavi Hernandez - anu nolak ngerjakeun sabtu minggu - ditunda Valverde garing sateuacan tungtungna diganti ku Setien dina Senén.

Présidén Barça Josep Maria Bartomeu membela kaputusan klub pikeun ngarobih palatih di tengah-hiji usum anu mimiti saprak 2003 nalika Louis van Gaal dipecat, tapi ngaku yén hal-hal na tiasa dilakukeun leuwih hadé diurus.

"Kami parantos terang pikeun waktos yén dinamika sareng pagelaran timna tiasa ningkat, bahkan upami hasilna saé pisan," saur Bartomeu. "Jelas. Kuring miharep hal-hal anu kajantenan béda-béda.

"Dina sababaraha minggu katukang, kami parantos nyarios sareng seueur manajer, kaasup Setien. Urang ogé nyarios ka Valverde sababaraha kali. Kami satengahna usum sareng karasa kami butuh pitulung sakedik naon anu tinggaleun kampanye. urang hoyong kameunangan La Liga, Liga Juara sareng Copa del Rey. "

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/barcelona/story/4032949/setien-on-barcelona-job-beyond-my-wildest-dreams-to-go-from-cows-to-camp-nou

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.