Carrie leumpang dina sapatu Brody - jalma

0 237

PASADENA

Anggota tuang Claire Danes sareng Mandy Patinkin, ogé produsén eksekutif "Homeland," muncul dina Senén nalika wisata pencét Televisi Kritikus Association pikeun ngaréspon usum kadalapan sareng akhir dina drama spionis révolusionér.

"Kuring teu boga rujukan séjén pikeun ieu. Kuring henteu kantos ngalakukeun nanaon dina éta, "saur Danes bari nyanghareupan tungtungna. "Hal ieu pikeun netepkeun pisan kuring. "

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina mercurynews.com

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.