Basisir Gading: Meiway, master stainless zoblazo - JeuneAfrique.com

0 72

THE BANK:
Dijieun taun 1964, Bank Pembangunan Afrika (AfDB) mangrupikeun lembaga pangembangan pan-Afrika anu munggaran. Misi na nyaéta pikeun ngamajukeun kamekaran ékonomi sareng kamajuan sosial di benua. Bank ngagaduhan 80 nagara anggota, kalebet 54 nagara-nagara Afrika (nagara anggota daérah). Program Pangwangunan Bank ngiringan nyayogikeun dukungan finansial sareng téknis anu dipikabutuh pikeun proyék-proyék transformatif anu sacara signifikan bakal ngirangan kamiskinan ngaliwatan pertumbuhan inklusif sareng sustainable ékonomi di Afrika. Pikeun langkung fokus kana tujuan Strategi Sapuluh taun (2013-2022) sareng ngahontal dampak anu langkung ageung kana pamekaran, lima daérah utama (Luhur 5), dimana intervensina kedah diperyogikeun pikeun Afrika, parantos dicirikeun. , nyaéta: tanaga, industri agro, industrialisasi, integrasi sareng pamutahiran kualitas kahirupan masarakat Afrika. Bank ngarencanakeun pikeun nyetél tim manajemén anu bakal suksés ngabantosan visi ieu.

COMPLEX:

Présidén ngarencanakeun, ngawasi sareng ngurus kagiatan Bank Group. Di handapeun arahan Boards Diréktur, Présidén ngarahkeun urusan Bank Pembangunan Afrika sareng Dana Pembangunan Afrika, sareng ngatur operasi sareng kagiatan saluyu sareng perjanjian ngadegkeun Bank Pembangunan Afrika sareng Dana Pembangunan Afrika. . Présidén ngawasi sababaraha departemén sareng unit, kalebet Kantor Présidén (PRST.0), Kantor integritas sareng Ngalawan Korupsi (PIAC), Kantor Auditor Umum (PAGL), Diréktur Manajemén Risk Group (PGRF), Naséhat Hukum Umum sareng Layanan Hukum (PGCL), Dinas Komunikasi sareng Hubungan éksternal (PCER), Kantor Integritas sareng Etika (PETH) sareng Kantor Sekretaris Jenderal sareng Sekretariat Umum (PSEG).

JABATAN JABATAN:

Kantor Etika tanggung jawab pikeun piloto, mastikeun manajemén masalah étika sareng ngaluarkeun pendapat sareng saran ngeunaan étika pikeun Manajemén sareng staf sareng nyayogikeun dukungan pikeun nyegah, ngahirupkeun sareng ngabéréskeun masalah étika saengga nyumbang kana tata pamaréntahan anu hadé dina Bank, sareng ku kituna ngalestarikeun reputasi, gambar merek sareng reputasi Institusi ku kasobaanihan, integritas sareng henteu kadieu.

Kantor Étika ngajalankeun sacara mandiri sareng henteu lapor ka mana-mana petugas, jabatan, kantor atanapi unit organisasi anu sanés di Bank. Nanging, pikeun alesan administrasi, anjeunna ngalaporkeun ka Présidén sareng laporan ka Présidén. Ruang lingkup Kantor Etika dugi ka anggota staf sareng henteu diperpanjang ka staf anu kapilih, anu ditentoskeun kapisah.

POST:

Kepala Unit - Kantor Étika tanggel waler pikeun ngatur sareng nyebarkeun visi ngeunaan sadaya perkara anu aya hubunganana sareng paripolah étis sareng hal-hal anu aya hubunganana sareng staf Bank. Anjeunna menasihkeun sareng ngabantosan sagala rupa organ Bank dina pengembangan aturan sareng peraturan anu relevan ogé tungtunan ngeunaan étika sareng tingkah laku. Éta ogé tanggung jawab mastikeun panyiapan sareng pangropéa budaya anu étika di antawis staf sareng manajemén, ogé nyegah kabiasaan anu teu édisis, terus ningkatkeun mékanisme anu relevan sareng tuturkeun.

FUNGSI UTAMA:

Dina pengawasan langsung sareng arahan Présidén Bank sareng pengawasan fungsina ti Kepala Staf, Kepala Unit - Kantor Étika (PETH), bakal nyandak fungsi-fungsi kieu:

Tanggung jawab spésifik dina fungsi:
1. Anggap manajemén umum sareng ngartikeun visi sareng strategi ngeunaan étika sareng program patuh;
2. Ngatur komponén utama program étika sareng patuh Bank, kalebet penilaian résiko, pamekaran kawijakan, latihan, komunikasi, pemantauan, evaluasi sareng perbaikan program;
3. Anggo data pikeun menilai tren sareng turutan prakték anu leres supados nyarankeun perbaikan luyu sareng strategi sareng program;
4. Ngawula salaku ahli ngeunaan masalah étika sareng patuh kana standar perilaku anu ditétélakeun dina Kode Laku Staf, ngabantosan anggota staf pikeun neuleuman étika maranéhna, ngaidentipikasi bidang konflik atanapi poténsi konflik sareng ngarumuskeun rekomendasi, pikeun nyegah palanggaran aturan étika sateuacan penampilanna;
5. Mastikeun patuh sareng Kode Laku Staf kanggo mastikeun patuh konstitusi prosedur étika di sakuliah Bank;
6. Ngadegkeun sareng mertahankeun budaya étika kompatibel sareng standar pangluhurna dina hal pamaréntahan lembaga;
7. Ngawasi palaksanaan, ulasan sareng strategi komunikasi supados sasuai pikeun prosés panyataan inpormasi Bank; sareng pikeun ngalakukeunana, khususna pikeun ngabantosan tim manajemén sareng anggota staf pikeun ngadegkeun sareng ngamajukeun budaya anu matak ditampi, dina tingkat institusional, pikeun kalem ngadeukeutan patarosan étika;
8. Mamatahan staf sareng manajemén ngeunaan masalah anu aya patalina sareng konflik dipikaresep anu ngalangkungan Bank, naha pribadi, profesional atanapi organisasi, sareng ngadamel saran pikeun manajemén senior ngeunaan kawijakan sareng pedoman. anu hubunganana, dimana-mana;
9. Ngembangkeun dasar pengetahuan penting sareng ngartikeun titik kontak utama pikeun masihan palatihan sareng ningkatkeun kasadaran staf ngeunaan masalah anu aya hubunganana sareng prinsip sareng étika tata pamaréntahan di tingkat Bank;
10. Mamatahan manajemén senior, diréktur jurusan manajemén SDM (CHRM) sareng anggota staf sanés ngeunaan aturan étika; ngayakeun sesi inpormasi sareng program pelatihan pikeun ningkatkeun kasadaran masalah étika; jeung
11. Mamatahan staf sareng manajemén kana tindakan anu janten kalakuan salah.
Aktivitas anu terperinci hubunganana sareng tanggung jawab dina fungsi:
12. Ngadegkeun hubungan anu teu aya hubungan anu teu sopan pikeun masihan pitulung sareng pitunjuk rahasia ngeunaan étika sareng ngalaksanakeun hal-hal anu tiasa dianggo ku para staf tanpa sieun pamalesan piwulang;
13. Mastikeun yén pangaweruh praktis ngeunaan masalah pangaturan sareng étika relevan, kodeu étika profésional, undang-undang internasional sareng peraturan, kode étika profésional atanapi industri, sareng téhnik pikeun ngarengsekeun konflik étis dijaga;
14. Ngembangkeun program pamatuhan étika ogé standar etik sareng paripolah pikeun disatujuan ku manajemén senior sareng palaksanaan / sareng ngawaskeun;
15. Ngatur sesi latihan sareng kasadaran kanggo staf, manajemén sareng sagala rupa pamangku kapentingan;
16. Koordinasi kasadaran sareng kagiatan pendidikan pikeun ngamajukeun, diantara anu sanés, nilai-nilai Bank, standar tingkah laku sareng prosedur sareng janten langkung dikenal ngaliwatan orientasi sareng program latihan ogé '' cara komunikasi sanésna pikeun terus nguatkeun budaya étika dina kagiatan Bank;
17. Ngabantosan manajemén dina ngarumuskeun rekomendasi kawijakan sareng pedoman saluyu sareng étika anyar sareng épéktip dina paripolah lembaga, sareng dina ngamekarkeun sareng nyebarkeun praktik pangsaéna;
18. Nganggap tanggung jawab pikeun staf, strategi, anggaran sareng program kerja Kantor Etika; jeung
19. Ngatur étika hotline / garis pitulung pikeun méré naséhat kana nilai etika, sareng mastikeun pangwangunan komunikasi internal sareng éksternal, kode paripolah sareng dokumén sareng alat anu sanés pikeun ngatur masalah étika; jeung
20. ngawasi pengembangan sareng pelaksanaan strategi sareng rencana sumber daya manusa.
karusiahan
21. Kepala Unit wajib ngalaksanakeun kerahasiaan ketat ngeunaan inpormasi anu diungkabkeun ka anjeunna dina ngalaksanakeun fungsina.

22. Kantor Etika ngajaga hiji daptar rahasia pendapat anu diungkabkeun sareng laporan anu katampi.

Laporan:
23. Kepala Unit ngalebetkeun ka manajemén laporan taunan anu disayogikeun pikeun anggota staf anu ngalangkungan gambaran ngeunaan kagiatan kantor, netepkeun nomer sareng umum tina patarosan anu dibawa ka perhatian sareng kacindekan. anu parantos ditarik dina taun katukang.

24. Nyiapkeun sareng nampilkeun laporan berkala sareng komunikasi ka pamangku kapentingan sareng staf dina sababaraha mata pelajaran anu aya hubunganana étika sareng patuh.

KEMAHIRAN: (kualifikasi, pangalaman sareng pangaweruh)

1. Tahan sahenteuna Sarjana atanapi gelar sarjana dina étika, manajemén sumber daya manusa, pamekaran organisasi, psikologi kerja, hukum, élmu sosial, administrasi bisnis, séktor sektor umum, élmu palaku atanapi dina a disiplin anu aya hubunganana.
2. nunjukkeun minimum salapan (9) taun pangalaman relevan dina aplikasi standar etika luhur sareng integritas pribadi.
3. Pangalaman anu kuat dina bidang étika anu diala dina organisasi internasional atanapi organisasi multilateral ageung mangrupikeun kauntungan tambahan.
4. Parantos ngabuktikeun diri dina pendirian, pangawasan sareng motivasi tim anu tanggung jawab ngalaksanakeun prioritas strategis sareng operasional.
5. Gaduh pangalaman ngembangkeun strategi, kawijakan, program sareng pedoman di lembaga anu ageung.
6. Ngabantosan kamampuan kabuktosan pikeun nerapkeun proyék sareng inisiatif anu béda dina fungsi anu béda sareng di lokalitas anu béda-béda.
7. gaduh catetan lagu anu luar biasa ngeunaan integritas, kejujuran, profesionalisme, keadilan sareng étika pribadi.
8. Boga catetan lagu anu kabuktian dina ngawangun mitra sareng / atanapi ngawangun jaringan saluareun hiji bidang kaahlian, sareng gaduh kaahlian manajemén konflik anu kuat.
9. Boga komunikasi sareng kamampuan interpersonal sareng tiasa damel di tim sareng kolaborasi.
10. Parantos kabuktosan kaahlian dina ngalaksanakeun pendekatan inovatif sareng kreatif pikeun mangaruhan paripolah organisasi atanapi kabudayaan sahingga manfaatkeun kauntungan pikeun Bank sareng klienna.
11. Boga kaweruh jero kana syarat etika sareng patuh dina kontéks operasi umum sareng swasta.
12. Parantos kabuktosan diri ku damel sacara profésional sareng diplomatis sareng rupa-rupa jalma tina budaya anu béda.
13. Nunjukkeun kamampuan pikeun digawé sacara mandiri bari nunjukkeun pragmatisme sareng kréatifitas dina nganalisa sareng ngarengsekeun masalah; janten damel damel di tingkat lembaga sadayana.
14. Gaduh pangaweruh anu hadé ngeunaan kawijakan, prosedur sareng prakték operasional organisasi pangembangan dua hala sareng multilateral utama.
15. Ngagunakeun pakét standar Microsoft Office Suite standar (Word, Excel, Access and PowerPoint, SAP sareng / atanapi sistem manajemén dokumén terpadu séjén).
16. Bisa komunikasi sacara efektif (tinulis sareng diucapkeun) dina basa Inggris atanapi Perancis, sareng langkung hadé gaduh pengetahuan damel anu hadé dina basa anu sanés.

Link aplikasi: https://www.afdb.org/fr/vacancies/chef-dunite-bureau-de-lethique-25738

VN Panas Unit - Etika Kantor 20190611Fr (1)

Artikel ieu mimiti mecenghul di Jeune Afrique

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.