India: 'Kudu waspada ka unggal waktos': kapala tentara pikeun prajurit anu dikepungkeun sapanjang wates Pak, Cina | Warta India

0 61

NEW DELHI: Pimpinan tentara Gen MM Naravane Lalaki Angkatan Darah diperyogikeun sapanjang wates sareng China dina Salasa, Pakistan sareng anu ngahaja "perang proksi" di Kashmir tetep waspada 24 jam sadinten sareng parantos ngiringan yén kabutuhan operasional sareng logistikna bakal ditetepkeun pisan.
Dina pesen ka kakuatan 1,3 juta jalma dina wengi dinten Angkatan Darat, cenah Tentara India parantos nyiptakeun "Ecological khusus" dina ruang méntal bangsa sareng yén éta sanés mubarang perang atanapi alat kakuatan nasional.
"Éta ogé lembaga berharga nagara. Kami tetep tekad dina tekad urang pikeun membela nilai, etika urang, sareng amanah anu dijalankeun ku warga urang, ”cenah.
Kapala tentara nyauran kaputusan pamaréntahan nyiptakeun jabatan urusan militer dina kapamimpinan hiji pimpinan staf pertahanan salaku "tonggak" pikeun ngagampangkeun integrasi anu langkung ageung antara tilu jasa éta. .
Anjeunna nyatakeun yén tanggung jawab utami nyaéta tentara India nyaéta ngajaga kesiapan operasional "urutan paling luhur" sareng naroskeun ka sadaya anggota, utamina anu ngajaga wates sareng Pakistan. Cina sareng Siachen Glacier tetep waspada "sadaya waktu".
Kapala tentara ogé naroskeun ka aranjeunna aktipitas ngabales "tantangan kompleks perang proksi" sareng kaayaan kaamanan internal pikeun tetep waspada.
"Kuring henteu ragu yén anjeun bakal mastikeun pangendali operasional anu dipikabutuh pikeun musuh Kulon urang, bari nunjukkeun konsistensi sareng daya tahan sapanjang wates kalér," saur Jenderal Naravane.
"Kanggo bagian kami, urang bakal mastikeun yén kabutuhan operasional sareng logistik anjeun patepung dina sagala biaya. Dina usaha urang pikeun tetep seukeut sareng kontemporer, kami parantos dianalisa taliti geostrategik sareng alam perang anu berkembang dina kaayaan konflik anu timbul, "tambahna.
Jenderal Naravane nyatakeun militér gaduh sababaraha léngkah pikeun ngoptimalkeun doktrin sareng ningkat kamampuan pikeun nungkulan ancaman anu muncul.
Ngeunaan nyiptakeun departemen urusan militer, anjeunna nyarios yén ieu bakal ngamungkinkeun sinergi-militér langkung ageung, ningkatkeun produktivitas hasil strategis sareng ngagampangkeun integrasi anu langkung ageung antara tilu jasa éta.
"Kami tetep tekun pikeun ngembangkeun sinergi operasional anu perlu. Tentara India mangrupikeun dunungan anu ngajamin kasempetan anu sami, komitmen kana prinsip persamaan gender, "saur Jenderal Naravane.
"Éta kalayan kabungahan anu ngaraoskeun ka anjeun yén grup awéwé 100 anu kahiji tina Polisi Militer mimiti latihan ti 6 Januari sareng engké bakal dikintunkeun dina pelatihan lapangan kami," tambah anjeunna.
Kapala tentara nyatakeun yén kesejahteraan sareng pangwangunan pribadi rahang tetep janten perhatian utama.
"Kukituna aya usaha anu ngagabung pikeun ngadamel hubungan anu langkung ageung sareng jawans sareng kulawarga. Kami ogé parantos nyiptakeun "kampanye kasadaran" anu langkung saé ti taun pikeun mastikeun yén para veteran urang, khususna anu di désa jauh sareng pojok jauh nagara, kéngingkeun hak pensiun ". saur anjeunna.
Anjeunna nyatakeun yén dulur pangdeukeutna tina jawans parantos nampi perhatian khusus.
"Sapanjang taun katukang, urang ngiringan langkung ti 11 rupe rorét ti dana karaharjaan urang pikeun korban tempur, sareng 42 rupe ti sabeulah waris pikeun nyumponan kabutuhan / cita hirupna" saur kepala tentara.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Jaman India

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.