Lalaki Salamet Tilu Minggu Di Leuweung Alaskan | AFP - VIDEO

0 79



Saatos gubugna dibakar di gurun Alaskan, Tyson Steele, 30, nyéépkeun langkung ti tilu minggu dina panyumputan darurat anu tiis. Ahirna, anjeunna disalametkeun ku helikopter.

Ngalanggan AFP sareng aktipkeun bewara anjeun pikeun nampa beja pang anyarna
https://www.youtube.com/channel/UCCjkK_Qk9BUytDlAzz0iCZw/?sub_confirmation=1

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=xawo85ohuH4

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.