Meghan Markle BACKLASH: Sabaraha biaya mindahkeun Kanada? Justin Trudeau teu kagum

0 57

Meghan Markle et Pangeran Harry diidinan cicing di Kanada sareng Britania Raya pikeun jaman peralihan dimana rinci ngeunaan peran kahareup dina kulawarga karajaan bakal diputus. Anggota kulawarga karajaan ngariung Senén kanggo ngabahas masa depan Adipati sareng Adipati Sussex. Tapi sakumaha carana tiasa ngalihkeun Pangeran Harry sareng Meghan ngarugikeun pajak Kanada sareng naon anu dilakukeun ku Perdana Menteri Justin Trudeau pokna ngeunaan pindahna?

Adipati sareng Duchess of Sussex kaget para pangamat karajaan di saindenging dunya dina minggu kamari nalika pangantenan ngungkabkeun niat pikeun mundur tina kulawarga karajaan.

Panganten pangantenna badé "mundur mundur" tina peranna salaku anggota senior kulawarga karajaan sareng "usaha janten mandiri kauangan."

Salaku tambahan, pasangan Sussex nyarios yén aranjeunna merencanakeun ngabagi waktu antara Britania Raya sareng Amérika Kalér, anu parantos ngaduga spekulasi yén pasangan éta badé netep di Kanada. dimana anjeunna nembé nyéépkeun bagian gedé tina istirahat Natal genep minggu.

Sateuacan gabung ka kulawarga karajaan, Meghan parantos cicing di Kanada genep taun nalika syuting acara televisi Suits.

Nalika pangantenan mimiti bobogohan, Pangeran Harry sering didatangan anjeunna di imah Seaton Désa sareng anjeunna gabung sareng anjeunna dina 2017 Invictus Games anu lumangsung di kota.

Maca deui: Putri Eugenie nunjukkeun kawani saatos summit Ratu

Meghan Markle mundur: Sakumaha seueur kulawarga Sussex angkat ka Kanada? (Gambar: Getty)

Meghan Markle mundur: kiriman Instagram

Meghan Markle mundur: pos Instagram ti Sussex Royal ti Kanada (Gambar: INSTAGRAM / SUSSEX ROYAL)

Panganten pasangan ieu parantos milih nagara sabab diidinan gelar privasi sareng inpormasi anu langkung ageung di Canda tibatan tiasa di Inggris.

Sanaos média Kanada pasti parantos nunjukkeun minat kana eksploitasi di dinya, Kanada henteu ngagaduhan budaya anu sami tabloid atanapi paparazzi salaku Inggris atanapi Amérika Serikat.

Dina mangsa liburan Natal kulawarga Sussex, aranjeunna katingali joging, naék sareng nongkrong di kota.

Nalika panganten pangantenan tiasa ngusahakeun ngarambat ka Kanada, para ahli kaamanan ngusulkeun yén mungkin aya biaya anu ageung pikeun pembayar pajak Kanada.

Balukar waktu Meghan Markle: Justin Trudeau

Balukar Meghan Markle: Justin Trudeau nyatakeun biaya kudu dianggap (Gambar: Getty)

Meghan Markle mundur: pasangan karajaan

Meghan Markle mundur: pasangan Sussex kunjungan Kanada House di London (Gambar: Getty)

Panganten pasangan ieu parantos milih nagara sabab diidinan gelar privasi sareng inpormasi anu langkung ageung di Canda tibatan tiasa di Inggris.

Sanaos média Kanada pasti parantos nunjukkeun minat kana eksploitasi di dinya, Kanada henteu ngagaduhan budaya anu sami tabloid atanapi paparazzi salaku Inggris atanapi Amérika Serikat.

Dina mangsa liburan Natal kulawarga Sussex, aranjeunna katingali joging, naék sareng nongkrong di kota.

Nalika panganten pangantenan tiasa ngusahakeun ngarambat ka Kanada, para ahli kaamanan ngusulkeun yén mungkin aya biaya anu ageung pikeun pembayar pajak Kanada.

Ulah sono
William 'ngaduga pembebaran karajaan Harry sareng Meghan' '- nasihat henteu dipalire (Wawasan)

Naon panginten Ratu mikiran pernyataan Meghan sareng Harry? (Explainer)
Survey Milarian Kulawarga Diri Terpanjangeun Anu Langkung Awon ti Meghan sareng Harry Dipisah (PHOTOS)

Dina hiji pernyataan, Cpl. Caroline Duval tina RCMP dina siaran pers: "Her Royal Highness, Pangeran Henry of Wales (Harry), ogé anggota kulawargana, jalmi anu dijaga sacara internasional (IPPs) sareng anu dijagaan hak panyalindungan. éta RCMP bari di Kanada.

"Salaku bagian tina mandatna, RCMP tanggung jawab pikeun tiap aman pikeun kaamanan sareng kaamanan anggota kulawarga karajaan anu didatangan salami tetep di Kanada.

"Biaya kaamanan pikeun perlindungan anggota kulawarga karajaan anu didatangan Kanada ditutupan ku anggaran operasi ayeuna.

"Kusabab alesan kaamanan, urang henteu tiasa masihan rinci ngarobih biaya ieu.

"Kusabab alesan kaamanan, RCMP henteu ngungkabkeun jumlah aparat kapulisian anu ditugaskeun kanggo jinis kunjungan ieu."

Meghan Markle mundur: pasangan

Meghan Markle mundur: kasalametan pasangan sigana bakal ngarugikeun jutaan (Gambar: Getty)

Meghan Markle: kulawarga Sussex

Meghan Markle mundur: kulawarga Sussex bakal ngabagi waktos di Amérika Kalér sareng Karajaan Inggris (Gambar: Getty)

Ayeuna, tim perlindungan pasangan panginten sakitar sakitar £ 600 sataun, dibiayaan ku artos anu mayar pajak Inggris.

Perkiraan nunjukkeun yén angka ieu bakal ngahontal sakitar £ 1 juta sataun ($ 1,7 juta) upami panganten pindah ka luar negeri.

Ngaronjatkeun biaya langkung saé bakal ngawakilan biaya lembur, perjalanan sareng akomodasi - sareng kamungkinan yén angka ieu badé ningkat ti taun ka taun.

Numutkeun kana Times, biaya maling atanapi petugas panyalindungan angkat ti £ 3,47m taun 2016 ka 2017 dugi ka £ 4,62m dina 2018 2019.

Hotél tetep ningkat tina £ 1,12m di 2016 dugi ka 2017 langkung ti £ 2m taun 2017 ka 2018.

{% = o.title%}

Sanaos Justin Trudeau ngabagéakeun pasangan éta ka Kanada, anjeunna nyarioskeun diskusi salajengna ngeunaan biaya kaamanan.

Trudeau nyebatkeun kaseueuran warga Kanada "ngadukung pisan" tina anggota kulawarga karajaan anu cicing di dinya, tapi aya "masih seueur omongan" ngeunaan "rupa sareng naon jinisna biaya terlibat. "

Cenah anjeunna pamaréntah féderal Kanada teu parantos aub "nepi ka titik ieu" dina implikasi tina panganten pasangan éta ka nagara.

Ngomong ka jaringan televisi Kanada, anjeunna nyarios, "Masih seueur kaputusan anu bakal dilakukeun ku kulawarga karajaan, ku Sussex nyalira, ogé ka tingkat papacangan anu aranjeunna pilih.

"Kami jelas ngadukung pantulanana, tapi urang ogé ngagaduhan tanggung jawab dina hal ieu."

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.