Nathalie Baye masangkeun poto pikaresepeun Laura Smet

0 180

Kawas sadaya ibu-ibu, Nathalie Baye kanyaah putrana langkung seueur tina nanaon. Salasa 14 Januari 2020, dina akun Instagram na, anjeunna ogé ngaluarkeun pernyataan lembut ka anjeunna. " Haté kuring leutik anu kuring bogoh", Anjeunna nyerat dina caption poto tina putrana, Laura Smet, anu masih rumaja. Éta jarang pisan anu aktris ngabagikeun poto ngeunaan putri na atanapi nya dina akun Instagram na. Aya rada gambar sato: anjing sareng ucing kalolobaan waktos, bajing atanapi oray sakapeung, atanapi malah bentang. Waktu ieu, nya éta putri anu ngagaduhan hak pikeun ngeposkeun dina Instagram. Tapi, dimungkinkeun diangkut tetep anjing dina pananganna. Kadua ibu sareng putri mangrupikeun pencinta sato.

waktu Laura Smet sareng Nathalie Baye ditangtayungan pisan sareng mendakan hésé pikeun nunjukkeun cinta masing-masing. Tapi ti saprak pupusna Johnny Hallyday, bapak sutradara, aranjeunna sigana langkung deukeut ti kantos. Nathalie Baye henteu ragu pikeun ngaganggu konflik antara putrana sareng randa kawit, Laeticia Hallyday. Ngaliwatan jaringan sosial, atanapi ku nyarios dina pencét, anjeunna sering mundur pikeun membela kapentingan putrina, putri ti mimiti penyanyi anu maot dina tanggal 6 Désémber 2017.

Nathalie Baye sareng Laura Smet sami pisan

Hiji hal anu dipastikeun, Nathalie Baye teu tiasa nampik putrana. Dua awéwé sarupa pisan. Dina Désémber 2018, anjeunna porsi poto nyalira nalika anjeunna umurna 14 taun. Upami aktris yuswa 71 taun henteu parantos netepkeun yén éta dina poto éta, kabingungan sareng Laura Smet geus tangtu. Sarua seuri, bentuk rai sareng ekspresi, dua awéwé gaduh umumna sacara umum salaku profésional.

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/nathalie-baye-poste-une-adorable-photo-de-laura-smet-1071683

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.