Selapkeun PDF kana presentasi PowerPoint

0 188

Naha anjeun hoyong nyandak elemen tina dokumén PDF pikeun nyelapkeun aranjeunna kana presentasi PowerPoint? Éta mungkin, sareng dua cara!



Dokumén PDF tiasa ngandung seueur unsur, boh téks sareng gambar. Item anjeun meureun hoyong dianggo dina presentasi PowerPoint pikeun henteu kedah ngarobih deui tina ngagores. Ieu kasus, contona, nalika anjeun hoyong nyelapkeun diagram, grafik atanapi histogram tina laporan PDF.

Aya dua cara pikeun ngalakukeun ieu. Anu mimiti, anu cukup rasional, nyaéta nyandak layar pidéo anu anjeun resep kana dokumén PDF, teras lebetkeun salaku gambar dina presentasi. Anu kadua, langkung canggih, ngalebetkeun hiji objék anu numbu ka dokumén PDF sahingga éta tiasa dibuka salami presentasi.

Lebetkeun screenshot hiji PDF kana presentasi PowerPoint

Anjeun tiasa nyandak potret layar sareng bagian tina PDF anu kéngingkeun anjeun sareng mana-mana parangkat lunak khusus, kalebet anu diwangun kana Windows 10, tujuanna bakal cageur gambar anu gampang anjeun tiasa lebetkeun kana presentasi anjeun.

Tapi PowerPoint gaduh alat jang nyokot layar sorangan, anu ngahémat waktos sareng ngaleungitkeun perangkat lunak pihak katilu. Ieu mangrupikeun métode anu bakal kami anggo dina tulisan ieu.

  • Buka anjeun File PDF sareng perangkat lunak biasa anjeun (Adobe Reader atanapi sami, tapi ogé mana-mana browser wéb modern, sapertos Chrome, Edge atanapi Firefox). Saluyukeun tampilan kanggo ningali sadaya bagian anu anjeun resep, naha éta gambar, grafis atanapi téks.
  • Pindah ka PowerPoint, kana presentasi anu anjeun jieun, teras klik dina tab panempatan dina menu Ribbon.
  • Teras klik nangkep dina bagian gambar. Ieu bakal ngahasilkeun gambar leutik nunjukkeun unggal jandela anu ayeuna dibuka dina komputer.

  • Pencét kana gambar leutik nunjukkeun jandela dokumen PDF anjeun kabuka pikeun nyandak layar potret. Ati-ati sanajan: metoda ieu bakal ngadamel salinan layar lengkep dina jandela PDF
  • Upami anjeun hoyong néwak item anu khusus dina bentuk PDF, klik Tangkepan handapeun gambar leutik. Ieu bakal muka alat néwak layar anu ngamungkinkeun anjeun ngan ukur milih bagian tina jandela. Anggo beurit anjeun pikeun ngalakukeun framing, anu bakal sacara otomatis terpadu kana PowerPoint.



Selapkeun PDF salaku objék dina presentasi PowerPoint

Metoda anu saacanna saderhana pikeun dilaksanakeun, tapi ngan ukur ngamungkinkeun anjeun pikeun nganggo bagéan PDF. Nanging, mungkin waé anujul kana dokumén dina sababaraha titik dina presentasi éta ku ngahijikeun salaku obyék numbu ka presentasi PowerPoint.

  • Dina PowerPoint, klik tabna panempatan dina menu Ribbon. Teras di bagian naskahklik kana tombol barang.

  • Dina jandéla Selapkeun objék, Pilih Tina fileteras klik iinditan pikeun milih file PDF anjeun. Punten dicatet yén PDF henteu kedah dianggo dina parangkat lunak anu sanés diimpor.

  • Klik OK dina jandela iinditanjeung OK dina jandela Selapkeun objék.

Dokumén PDF teras muncul salaku objék dina slide aktif. Anjeun tiasa ngarobah ukuran éta sareng nempatkeun tempat anu dipikahoyong.

Éta bakal cukup pikeun ganda kali ganda dina obyék ieu, dina modeu édit atanapi dina modeu presentasi, supados PDF dibuka sacara otomatis dina pamaca PDF pihak katilu anu aya hubunganana.

Tulisan ieu rutin diénggalan ku ahli dina handapeun
arah de Jean-François Pillou, pangadeg CommentCaMarche
sareng utusan sutradara pikeun pangembangan digital kelompok Figaro.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.commentcamarche.net/faq/54990-inserer-un-pdf-dans-une-presentation-powerpoint

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.