Otomatis kosong Windows 10 Daur-ulang Bin - Tips

0 216

Anjeun henteu salawasna mikir ngosongkeun Daur-Bin Bin, ninggalkeun PC-PC anjeun nganggo file anu henteu aya gunana? Amaneun, Windows 1 tiasa ngalakukeun sacara otomatis pikeun anjeun!


Jiga nu sanésna, anjeun ngahapus file anu anjeun teu peryogikeun deui ku cara nempatkeun éta dina Recycle Bin. Tapi upami anjeun henteu rutin nuju kana desktop - atanapi upami anjeun henteu resep kana ngabersihkeun - anjeun panginten henteu ningali ikon pinuh na anjeun henteu nyangka ngosongkeun éta…

Ngartos kumaha Daur mulang Bin jalan

Henteu aya anu serius pikeun operasi komputer. Tapi janten sadar yén file anu disimpen dina Daur ulang Bin henteu dihapus. Nyatana, aranjeunna ngan saukur dinyatakeun bakal dihapus. Sareng sanajan aranjeunna henteu deui muncul di lokasi pituinna di Explorer, aranjeunna tetep aya dina PC Anjeun, saéngga ngeusian rohangan dina alat panyimpen anjeun!

Ieu mangrupikeun ukuran pancegahan anu mangpaat anu ngamungkinkeun anjeun pikeun cageur file-file anu dihapus ku kasalahan. Dina Windows, anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta muka Daur-Bin Bin, klik katuhu dina file kanggo pulih sareng pilih ngalereskeun dina kontéks na menu supados uih deui ka tempat aslina, saolah-olah euweuh anu kajantenan.

Dina prakna, file anu disimpen dina Daur ulang Bin henteu leres-leres dipupus dugi ka anjeun ngosongkeun Daur ulang Bin - kanyataanna, masih kénéh hadir, mangrupikeun lokasi na ngan dinyatakeun gratis, anu ngamungkinkeun Utiliti khusus pikeun mendakan sareng pulih aranjeunna, salami teu aya file sanés anu datang pikeun ngeusian rohangan kosong. Kanyataanna, salami Daur ulang Bin henteu dikosongkeun, file "dihapus" ngeusian rohangan simpanan. Lantaran éta pentingna kosongkeunana rutin, saatos mariksa eusina, pikeun ngosongkeun rohangan. Tempat anu kadang-kadang diukur puluhan gigabytes ayeuna, khusus dina kapasitas kapasitas cakram ageung…

Warta anu saé nyaéta lamun anjeun dibebaskeun ku padamelan ieu, anjeun tiasa nganggo fungsi pembuangan otomatis Windows 10 sacara sampurna. Anjeun ngan ukur kedah ngaktipkeun sareng ngahartikeun watesan waktos anu aya dina file anu disimpen dina Daur ulang Bin sabenerna bakal dihapus. Nanging, éta henteu nyarios yén fungsi ieu henteu cerdas: sareng upami anjeun teu kahaja dilebetkeun file dina Recycle Bin, aranjeunna bakal otomatis kasebat watesan waktos anu ditetepkeun. Anjeun kedah ati-ati.

Jadwalkeun périodik périodik tina Daur ulang Bin

  • Pencét Katuhu menu Mimitianteras klik setélan dina ménu anu bijil.

  • Dina jandéla anu muka, klik dina judul sistim.

  • Eusi dina jandéla parobihan. Dina jandela kénca, gulung ka daptar tur klik bagian neundeun.

  • Dina bagian anu leres, dina bagian Asistén neundeun, klik switch pikeun ngaktipkeun, teras klik Ngarobih kumaha kami ngosongkeun rohangan sacara otomatis.

  • Eusi dina jandéla parobihan. Dina bagian Berkas sementara, tinggalkeun kotak anu dipariksa sacara standar, teras klik dina ménu anu aya disebatkeun Hapus file dina Daur-Bin Bin upami aranjeunna kantos langkung ti pikeun unroll.

  • Anjeun gaduh pilihan antara sababaraha période: Jamais, 1 jour, jours 14, jours 30 ou jours 60. Pilih periode anu cocog sareng anjeun: pakait sareng waktos saluareun file anu disimpen dina Recycle Bin bakal dipupus sacara otomatis. Janten, upami anjeun milih 14 dinten, contona, file bakal permanén dihapus dua minggu saatos disimpen dina Recycle Bin.

Éta sadayana, anjeunna teu boga nanaon anu sanés!

Catet yén tindakan individu: Recycle Bin moal dikosongkeun sakaligus tina eusina!

Catetan kitu, yén anjeun moal tiasa ngetokkeun tunduh sateuacan ngahapus otomatis. Pikeun pangaluyuan anu langkung saé, anjeun kedah ngaliwat Windows Task scheduler, anu peryogi langkung manipulasi.

Tulisan ieu rutin diénggalan ku ahli dina handapeun
arah de Jean-François Pillou, pangadeg CommentCaMarche
sareng utusan sutradara pikeun pangembangan digital kelompok Figaro.

Artikel ieu mimiti mecenghul di TLC

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.