Roku 4K 65 ″ TV ieu langkung mirah di Amazon ayeuna, sigana siga anu kacau - BGR

0 67

Heug sacara serius, sigana mah aya jalma anu ngaganggu di Amazon sareng dua kali diskon na TCL 65 ″ Kelas 6-Series 4K UHD QLED Dolby Visi HDR Roku Smart TV nalika anjeunna kedah nganggo mung diskon. Ieu TV Roku dilengkepan anu gedé sareng éndah mangrupikeun salah sahiji modél pangsaéna anu dilakukeun ku TCL, sareng éta hargana $ 1. Urang sakabéhna tiasa ningali Amazon anu nawiskeun kupon anu anjeun tiasa motong pikeun ngaleupaskeun $ 100. Urang ogé tiasa ningali situs anu nawiskeun rebat $ 105 anu ageung pikeun acara khusus sapertos diobral Super Bowl. Tapi dua potongan dina waktos anu sami pikeun nyababkeun TV hebat ieu dugi ka $ 400 ?! Éta henteu leres, tapi Amazon bakal ngahargaan éta upami anjeun mésér ayeuna sateuacan kasalahan écés ieu dilereskeun ...

Di dieu nyaeta sababaraha émbaran tambahan dina kaca produk:

  • Téknologi warna QLED nyayogikeun kacaangan anu langkung saé sareng jumlah warna anu ageung pikeun ngahasilkeun kinerja gambar anu jelas sareng nyata.
  • Fungsi Smart nyayogikeun aksés ka rébuan saluran streaming kalayan langkung ti 500 pilem sareng episode TV liwat Roku TV
  • Ngagabungkeun kajelasan gambar 4K Ultra HD kalayan kontras, warna sareng detil Dolby Vision High Dynamic Range (HDR) anu jelas pikeun gambaran anu langkung réalistis
  • Cahayaan LED ku daérah kontrol kontras ngahasilkeun hideung tina warna anu alus sareng kualitas gambar anu saé
  • Rarancang Pintonan pinuh nawiskeun tampilan kaca beresih sareng kontemporer anu teu sampurna ngagabung sareng pangalaman tempoan anjeun
  • Modeu otomatis otomatis sacara otomatis ningkatkeun pagelaran ku cara nyayogikeun aksi anu paling mulus, laten panghandapna, sareng setelan gambar pangsaéna pikeun kaulinan
  • Input: 4 HDMI (hiji sareng HDMI ARC), 1 USB (pamuter multimedia), RF, komposit, headphone jack, kaluaran audio optik, Ethernet
  • Ukuran (W x H x D): TV tanpa dukungan: 56. 9 ″ X 32. 9 ″ X 3 ″, TV kalayan dukungan: 4. 56 ″ X 9. 36 ″ X 0. 12 ″
  • Kontrol sora anu gampang sareng kasaluyuan sareng Alexa sareng Asisten Google

ngiringan @BGRDeals on Twitter ngiringan nawaran panganyarna sareng pangpanjangna urang mendakan dina wéb. Harga tiasa robih tanpa aya bewara sareng kupon anu disebatkeun di luhur tiasa dianggo dina jumlah terbatas. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.