Melania Trump ditembongkeun sareng lombang vinyl hideung anu mahal pisan

0 63

Minggu dimimitian ku sakedik olahraga kanggo Présidén Amérika Serikat… olahraga sahenteuna pikeun nonton. Senén 13 Januari, Donald Trump jeung pamajikanana Melania ngumbara ka New Orleans, Louisiana, kanggo ngadatangan final College Football Playoff, kompetisi maén bal universitas. Dina bagian Superdome, pertandingan nyaéta antara Clemson Tigers sareng Louisiana State University Tigers, dua tim universitas. Dina kasempetan ieu, Amérika awéwé munggaran ngagem hiji pakean pisan elegan, saperti biasa.

saatos jaket Chloé na 2.400 euro kanggo nampi Lady munggaran di Guatemala tanggal 17 Désémber, Melania Trump kedah bet deui dina jaket kaayaan. Indung umur 49 taun mucunghul diasahlombang vinyl hideung belted dina cangkéng, anu anjeunna ngalaman sareng sapasang sapatu heeled hideung. Jas lombang, anu urang ngahutang ka desainer Australia, Scanlan Theodore, patut jumlah beberesih 2.000 dolar, sakumaha urang tiasa ningali halaman wéb. Henteu pertama kalina Melania Trump netepkeun pamandangan ngeunaan kreasi merek anu diluncurkeun ku Fiona Scanlan sareng Gary Theodore, di 1987, di Melbourne. Sareng alesan anu saé, tanggal 20 Séptémber, mantan modél katingal ngagem pakéan jepret biru bulao tina merek Australia, pikeun ngabagéakeun Perdana Menteri Australia, Scott Morrison sareng garwa Jenny.

Ngauman tina presenter TV

Ngan nganggo baju anyar ieu, Amérika awéwé munggaranteu unanimous. Dina Twitter, produsén televisi Andy Lassner henteu ragu pikeun nyempad anjeunna nganggo jas lombang. "Éta mangrupikeun hal anu ngagem pikeun nganggo jas hujan. Anjeun henteu kantos terang nalika anjeunna bakal ceurik di stadion anu ditutupan ”, anjeunna nyerat. Sareng éta henteu sadayana, saprak seueur pangguna internét nyerang gaya Melania Trump, dina jaringan sosial. "Rugi artos", "Dominatrix", Atawa "Tapi naon éta?" ", tiasa urang baca antara anu sanés.

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/politique/melania-trump-s-affiche-avec-un-trench-noir-en-vinyle-au-prix-exorbitant-1071622

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.