Jangjang surup 'didieu - BGR

0 484

Upami anjeun henteu cekap di daérah Galar nalika anjeun pertarungan jalan Pedang Pokemon et tameng, anjeun untung. Rebo, Company Pokemon ngarilis épisode mimiti séri animasi terbatas dina judul YouTube Pokemon: Tilem surup, anu lumangsung di daérah anu sami sareng cocooan kaulinan.

"John nyaéta budak ngora di rumah sakit ti umur dini," saur panerangan kana episode kahiji. "Kusabab ningali gelut Pokémon anu munggaran dina tivi, anjeunna parantos ngagem Juara Juara Leon - sareng anjeunna ngimpi ningali salah sahiji patandingan Leon di stadion. Bisa kunjungan ti Présidén Mawar jalankeun pikeun ngawujudkeun impian na? "

Pokemon Company nyarios yén séri ieu diwangun ku tujuh épék pondok anu dirilis bulanan sareng anu sapanjang séri, urang bakal nyaksian "impian masarakat Galar, realitas anu aranjeunna dihadapi, tantangan anu aranjeunna nyanghareupan. konflik anu aranjeunna kedah menyelesaikan ". Urang ogé bakal ningali sababaraha Pokémon diulas dina pedang et tameng dina aksi, tapi kedah dicatet yén ieu sanés bagian tina Pokemon éta séri anjeun lalajo dina televisi.

Éta henteu langkung saé sapertos pengumuman ngeunaan dua ekstensi dibayar kanggo pertandingan Switch, tapi upami anjeun resep dunya ieu kaulinan sareng badé ngalangkungan langkung seueur waktos sareng karakter anu anjeun tepang di Galar, Senja Jangjang Sigana imut-imut lucu anu nambihan rasa sakedik ka dunya anu langkung lega pedang et tameng.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.