Boeing nyebutkeun starliner bakal gampang ngahadean

0 412

SpaceX parantos ngadamel nami kanggo nyalira ku ngahasilkeun alat rohangan anu gampang diropea. Rokét perusahaan Falcon tiasa dianggo deui sababaraha kali, anu ngirangan waktos balikna antara peluncuran sareng nurunkeun biaya. Ayeuna, kalayan perang antara Boeing sareng SpaceX, Boeing ningal yén kapsul Starliner nyalira bakal gampang nyegerkeun pikeun perjalanan rohangan saenggeusna.

siga SpaceflightNow laporan, insinyur Boeing yakin pisan yén Starliner ngabutuhkeun pangropéa sakedik antara perjalanan rohangan. Ieu warta hébat pikeun NASA, tapi ngan upami tétéla leres.

SpaceX sareng Boeing dikonci dina balapan anu janten anu munggaran pikeun ngirimkeun kapal angkasa kapal angkasa pikeun NASA. NASA bosen mayar korsi di rokét Rusia sareng hoyong tiasa ngirim angkatan angkasa kana rohangan nalika éta badé. SpaceX sareng Boeing duanana dijadwalkeun pikeun ngintip kapal angkasa dina waktos ieu, tapi hanjakalna telat parantos ningkat.

Anyar, uji coba tina Boeing Starliner ka Stasion Spasi Internasional dipotong pondok saatos éta atra yén kapal angkasa éta, wah, diroboh. Numutkeun ka Boeing sareng NASA, jam internal pesawat ruang angkasa henteu teratur, nyababkeun Starliner ngaduruk langkung seueur bahan bakar ti sakuduna. Kusabab ieu, anjeunna henteu cekap suluh pikeun ngarambat ka Stasion Angkasa Internasional sareng anjeunna kedah turun ka Bumi tanpa ngahontal tujuan utami.

Sanaos ieu, Boeing nyarios uji éta langsung dina hal anu sanés, sareng sanaos penerbangan uji coba henteu terurus, anggota awak poténsial parantos tiasa ngabenerkeun masalah sareng tetep misi dina lacak. milarian upami éta awak leres. perjalanan ka ISS.

Boeing leres-leres hoyong (sareng kabutuhan) Starliner janten tempat ngajalankeun bumi pikeun NASA. Ngagentoskeun ngeunaan kumaha gampang éta bakal ngabagéakeun kapal angkasa antara perjalanan anu saé, tapi kami masih teu acan ningali Starliner dugi ka stasiun spasi, janten kami kedah nyandak éta kalayan gedé pitulung uyah.

Sumber Gambar: NASA / Bill Ingalls

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.